DORTMUND BEZ TRENÉRA, RÖBER REZIGNOVAL

12.03.2007, 13:24
Aktuality
Jürgen Röber vydržel na lavičce Dotmundu jenom tři měsíce. 53letý kouč na svou funkci rezignoval jen dva dny poté, co Borussia prohrála v Bochumi. Tradičnímu německému klubu vážně hrozí sestup z nejvyšší soutěže...

"Je to v nejlepším zájmu BVB, proto jsem podal rezignaci," řekl ke svému rozhodnutí Röber. "Po porážce v Bochumi jsem si uvědomil, jak daleko mají všichni tady k tomu, aby si uvědomili vážnost situace," dodal.

Bývalý kouč Wolfsburgu v zimě na lavičce Borussie nahradil Berta van Marwijka a své působení v Dortmundu začal skvěle. Vestfálský klub v prvním jarním kole porazil Bayern Mnichov, v následujících sedmi zápasech ale přišlo hned šest porážek a tým se propadl až k pásmu sestupu. V současné době má bývalý zaměstnavatel Jana Kollera a Tomáše Rosického na svém kontě 28 bodů, což je jenom o jeden více, než kolik jich posbíral šestnáctý Eintracht Frankfurt.

Vedení BVB nyní bude hledat novou trenérskou dvojici, společně s Röberem totiž skončil i jeho asistent Bernd Storck. Hlavními kandidáty na uvolněný post jsou bývalý kormidelník Bayernu Felix Magath a Thomas Doll, který byl nedávno odvolán ze střídačky Hamburku.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele