Donnarumma se rozhodl, smlouvu s AC Milán neprodlouží

15.06.2017, 18:15
Aktuality
O svůj klenot nejpozději za rok přijde AC Milán. V kabině Rossoneri nechce pokračovat Gianluigi Donnarumma, mladý brankář má smlouvu jenom do června příštího roku a prostřednictvím svého agenta italský velkoklub informoval o rozhodnutí kontrakt neprodloužit...

Donnarumma je produktem mládežnické akademie Milána a za první tým chytá již od svých šestnácti let. V uplynulých měsících se hodně mluvilo o jeho budoucnosti a "spekulacím" nahrávala smlouva platná jenom do léta 2018. A ta nebude prodloužena, vedení to sdělil agent Mino Raiola.

"Mino Raiola mě informoval o Donnarummově rozhodnutí neprodloužit kontrakt s AC Milán. Jedná se o konečné rozhodnutí hráče. Pamatuji si, že před deseti dny jsme mu předložili zajímavou nabídku, dokonce byla zajímavější, než o čem informovala média. Hráč vše zvážil z hlediska technického, ekonomického a osobního a odmítl. Jeho vztah s AC Milán ukončíme k 30. červnu 2018," sdělil výkonný ředitel Marco Fassone.

Donnarummovi je osmnáct let a stal se nejmladším brankářem v historii italské reprezentace, když dres seniorského týmu poprvé oblékl loni ve věku 17 let a 189 dní. Jeho jméno bylo spojováno s Manchesterem United, zájem mají i PSG a Real Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (1030)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele