Donadoni pokračuje na lavičce Bologni, prodloužil o další rok

13.07.2017, 09:50
Aktuality
Roberto Donadoni si prodlouží svůj pobyt na lavičce italské Bologni. Italský internacionál ještě letos v dubnu tvrdil, že na podpis nové smlouvy nespěchá, nakonec ale ještě na začátku přípravy prodloužil do roku 2019...

Dosavadní smlouva přitom bývalému kouči italské reprezentace měla vypršet již po skončení této sezony, v níž Bologna protentokrát nebude chtít do poslední chvíle bojovat o holou záchranu. Donadoni na její lavičku usedl v říjnu 2015 a s týmem prozatím finišoval pouze čtrnáctý a patnáctý.

Podle lednových spekulací byl původně ve hře nový kontrakt až do léta 2020, pak ale Bologna dlouhých sedm kol čekala na ligové vítězství a v kuloárech se rázem začalo spekulovat o Donadoniho vyhazovu.

K tomu tedy nakonec nedošlo, když se Bologna zachránila s náskokem devíti bodů, ale dlouhodobou smlouvu si bývalý trenér Livorna, Janova, Neapole, Cagliari či Parmy rovněž nevysloužil.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobře pro Krejčího.

Reagovat
Alberto Aquilani

Leicester potvrdil kontakty s Rímom ohľadom Mahreza. Nie jei takmer žiadna šanca, ale vraj sa tá naša ponuka hýbe okolo 33 mega. Skôr by som sa zameral na Mouru, verím, že jeho cena by okolo tých 33 naozaj mohla byť a že by bol ochotnejší ísť k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

ked sme ho chceli my, tak okolo 40 sa to pohybovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didi1791

bez vousu bych ho nepoznal

Reagovat
Kucka

Druhá půle sezony dost tragická Příští rok jsem na ně zvědav.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele