Do PL by se mi kvůli United vracelo těžko, přiznává Beckham

29.11.2012, 11:04
Aktuality
David Beckham o víkendu ukončí svou kariéru v dresu Los Angeles Galaxy a patrně opustí Spojené státy americké. Ve svých 37 letech se však nemusí obávat, že by dál neměl kde hrát. Podle svých slov má na stole několik zajímavých nabídek. Není ovšem příliš pravděpodobné, že by se Beckham vracel do Premier League...

V sobotu čeká Los Angeles Galaxy finále MLS Cupu proti Houstonu a pro Beckhama to bude po šesti letech poslední zápas, který za zámořský klub odehraje. Proto se tak již mluví o mnoha klubech, které by rádi bývalou hvězdu Manchesteru United či Realu Madrid zlanařily.

"Mám štěstí, protože ve 37 letech jsem dostal několik vzrušujících možností," uvedl Beckham pro Sky Sports News. "Mám na stole několik nabídek," prozradil bývalý anglický reprezentant, ale když byl dotázán, zda je ve hře návrat do Premier League, byl spíše skeptický. To všechno kvůli Beckhamově vztahu k Manchesteru United.

"Vždycky jsem říkal, že by pro mělo bylo těžké vrátit se a hrát v Anglii, protože jsem hrál za největší klub na světě, největší klub v Anglii, Manchester United, a nemohl bych hrát v Premier League za nikoho jiného," má jasno Beckham, ale vrátka do své domoviny si definitivně nezavírá.

"Ale nikdy nevíte. Jak jsem řekl, mám na stole několik zajímavých nabídek. Myslím si, že v Anglii budeme trávit více času, jelikož je dobré, když děti uvidí své prarodiče. V posledních šesti letech to bylo těžké, protože je nevídali tak často, jak bychom všichni chtěli. LA nicméně neopouštíme navždy," prohlásil Beckham, jenž si Ameriku očividně zamiloval.

Minimálně jednu nabídku z Anglie asi Beckham na stole má. Zájem by totiž o něj měl mít nový manažer QPR Harry Redknapp, jenž již s Beckhamem několik týdnů pracoval v Tottenhamu, kde se Beckham připravoval na novou sezonu v zámoří.

"Dojímá mě, že tu jsou stále skvělí manažeři jako Harry nebo Carlo Ancelotti, kteří o mně říkají skvělé věci. Neříkají, že by mě chtěli podepsat, ale říkají o mě příjemné věci. S Harrym jsem strávil pár měsíců při trénování v Tottenhamu a on by to nemusel říkat, ale je hezké, že o mně takhle mluví," dodal Beckham.

Autor: Ondřej Holzman / fifa.com

Komentáře (325)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele