Diego Costa o zájmu Liverpoolu nic neví, zůstane v Atléticu

06.08.2013, 21:00
Aktuality
Za Atlético Madrid by měl i nadále hrát Diego Costa. Brazilský útočník zažil povedenou loňskou sezonu a v posledních dnech se píše o zájmu Liverpoolu. Anglický klub podle informací médií dokonce nabídl za hráče dvacet milionů liber, Costa ovšem o ničem neví...

"Je mi zde dobře a jsem tady spokojený. Za dobu, co jsem byl v Argentině a Uruguayi, jsem nic takového neslyšel. Pokud mě klub bude chtít udržet, tak zůstanu. Trenér (Diego Simeone) dle mého názoru počítá s námi všemi, nejenom se mnou. Sám moc dobře ví, jak důležité je udržet tým pohromadě, vědí to i fanoušci," prohlásil Costa, který je s týmem na soustředění v Jižní Americe.

Costa dal loni deset ligových branek, pomohl ke kvalifikaci do hlavní soutěže Ligy mistrů a byl jedním z klíčových hráčů při tažení Atlética za triumfem v Copa del Rey. V sedmi zápasech dal sedm branek a trefil se i ve finále proti Realu Madrid, když srovnal na 1:1.

"Diego Costa je pro Atlético důležitým hráčem a patřičně si ho také ceníme. Jsem přesvědčen o tom, že za nás dá ještě spoustu branek. V očích fanoušků je jednou z opor týmu, Diego zůstane," ujišťuje fanoušky španělského klubu sportovní ředitel José Luis Caminero.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net, soccerway.com

Komentáře (745)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele