Demichelis by rád prodloužil smlouvu s Manchesterem City

18.09.2014, 16:56
Aktuality
Martín Demichelis se po příchodu do Manchesteru City možná až nečekaně zařadil mezi členy základní sestavy ambiciózního mužstva, kde mu však pomalu končí smlouva. Argentinský reprezentant by se tak jejímu prodloužení rozhodně nebránil...

Již 33letý obránce dlouhé roky hrál za Bayern Mnichov, ze kterého následně odešel do Málagy, kde znovu nastartoval pomalu skomírající kariéru. Po necelých dvou sezónách se následně přes Atlético Madrid stěhoval do Manchesteru City, kde se zařadil do základní sestavy.

Po této sezóně však Demichelisovi končí smlouva a zkušený obránce by byl rád, kdyby mohl za Citizens nastupovat ještě během příštího ročníku. "Hraji prakticky každý zápas, takže se nedívám příliš do budoucnosti a užívám si to," uvedl ke své situaci Demichelis.

Vzhledem k hernímu vytížení však 42násobný reprezentant Argentiny nevidí důvod, proč by měl z Manchesteru City odcházet. "Byl bych rád, kdybych mohl zůstat ještě příští sezónu. Myslím si, že budu mít na to, abych nadále působil na této úrovni," doufá rodák z argentinského Justiniano Posse.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (754)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele