Del Horno na hostování do Bilbaa

29.08.2007, 17:25
Aktuality
Asier Del Horno nakonec přece jenom odchází z Valencie. Trenér španělského klubu Quique Sanchez Flores znovu změnil názor, s hráčem přestal počítat a ten se tak vrací domů - v sezoně 2007/2008 bude hostovat v Bilbau...

Flores se Del Horna chtěl zbavit již jednou, před několika týdny ovšem změnil názor a hráče přesvědčil o tom, že s ním i nadále počítá.

26letý obránce se vrací zpět na místo činu. Právě v Bilbau o sobě dal hodně hlasitě vědět a z tohoto klubu před dvěma roky přestoupil do Chelsea. Na Stamford Bridge sice získal mistrovský titul, manažer Jose Mourinho s nim však příliš spokojen nebyl a po roce ho tak prodal do Valencie.

Na Mestalle se Del Hornovi dařilo ještě méně. Z Londýna si přinesl poraněnou achilovku, v průběhu podzimu se musel podrobit operaci a ke svému soutěžnímu debutu tak nastoupil až v březnu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

stratili sme posilu

Reagovat
smazaný uživatel

To jako chce Flores odehrát sezonu na tři krajní beky? A to jsou ještě nevýrazní Caneira, Morretti a jedinej skvělej Miguel (kterej je stejně na cestě do Barci ). Jestli nikoho nepřivedou, tak to zavání netopýřím průserem

Reagovat
HOST*BRIAN19

co sem rikal ze Flores s Del Hornem nepocita a nikto mi neveril

Reagovat
Xavi

Morretti se třeba mě líbí moc.

Reagovat
HOST*venab

a cerra na soupisce neni ze? ale treba bude, ne? sice neni nic extra.... ale treba takoveho albiola si na zaskok dokazu predstavit na bekovi...:)

Reagovat
HOST*

Ale v dobre ze ho nepustili na prestup v athleticu sa rozohra a potom ked dode ku nam zasa bude s neho hviezda ale stavim sa ze Caneira sa v tejto sezone chyti a bude sa s morettim bit o pozicia laveho beka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele