Debuchy se upíná k přestupu. Lille ho zatím drží

17.07.2012, 10:56
Aktuality
Mathieu Debuchy chce co nejdříve opustit Lille a odejít do Newcastlu, který upřednostňuje před milánským Interem. Lille ale zatím nemá za francouzského reprezentačního obránce náhradu, a tak jej neprodalo, což se Debuchymu nelíbí.

"Chci opustit Lille a vyzkoušet si novou soutěž, nic jiného v hlavě nemám. Zájem má Inter, ale mou prioritou je Newcastle," prohlásil Debuchy. "Trenér se mě snaží udržet, já ale udělám vše pro to, abych odešel."

Šestadvacetiletý Debuchy patří k oporám Lille a nabídka Newcastlu se už údajně vyšplhala na sedm milionů liber. Francouzi ale stále odmítají. Trenér Rudy Garcia nedávno prohlásil, že dokud nesežene nového krajního beka, Debuchy nikam nepůjde.

"Už se mluvilo o deseti nebo patnácti hráčích a pořád se nic nestalo. Podle mě chybí dobrá vůle. Jsem zklamaný a trápí mě to," neskrývá Debuchy, který má v Lille smlouvu do léta 2015.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (532)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele