DE ROSSI: S GIALLOROSSI AŽ DO KONCE

02.05.2007, 20:58
Aktuality
Záložník AS Řím Daniele De Rossi se zřejmě rozhodl jít ve šlépějích svého klubového kolegy Francesca Tottiho, který za celou svou kariéru neopustil svůj tým. 23letý záložník chce v týmu, kde působí odmalička, zůstat až do konce své kariéry i přesto, že se bojí vyhnání vlastními fanoušky.

V derby mezi AS Řím s Laziem, které skončilo remízou 0:0, byl De Rossi vypískán a po zápase jen odhodlaně řekl: "Chci zůstat v Římě, ale nic neslibuji, ve fotbale není nikdy nic jisté." O italského defenzivního záložníka projevila zájem Barcelona, ale také nový italský mistr z Interu Milán. Avšak Římské rozhlasové stanici sdělili, že u Giallorossi by rád zůstal po celý zbytek kariéry podobně, jako kapitán a hrdina Francesco Totti.

"Mým snem je doživotně hrát za AS a myslím, že je to reálné. Mám smlouvu až do roku 2009, takže jsem klidný, navíc ji mohu kdykoliv prodloužit," řekl de Rossi. "V blízké době odchod neplánuji a popravdě o něm ani neuvažuji," dodal.

AS Řím letos zažívá úspěšnou sezónu. V domácí soutěži zřejmě obsadí skvělé druhé místo, protože na třetí AC Milán má náskok deseti bodů a do konce sezóny zbývá odehrát pouhá čtyři utkání, ale zaznamenal úspěch i na evropské scéně, kde se probojoval až do čtvrtfinále Ligy mistrů. Navíc stále může získat jednu trofej, ve finále Coppa Italia již brzy změří síly s Interem Milán.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Malá dáma

Výbornej hráč! Pro AS je ho škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda? Škoda by ho byla všude jinde, za dva roky bude AS vládnout evropskýmu fotbalu (Itálii nevyjímaje!)

Reagovat
smazaný uživatel

na to nemáte peníze, ještě ho rádi prodáte...

Reagovat
HOST*

AS fotbalu nebudozu vládnout v nejbližších deseti letech ta ostuda s Manchesterem je bude provázet ještě za sto let

Reagovat
HOST*FEROAS

FORZA ROMA ....tak tomu verte ze Rimania este nieco dokazu svetu

Reagovat
HOST*Bender

Za pár let stejně AS bez Tottiho skončí a spadne do série B

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele