DE LA PEŇA ZŮSTANE V ESPANYOLU

25.05.2007, 18:30
Aktuality
Iván De la Peña se z Espanyolu Barcelona odejít nechystá. O bývalého záložníka městského rivala FC Barcelona měla zájem Valencia a sám hráč se případnému přestupu nebránil, teď ale změnil názor a rád by co nejdříve prodloužil smlouvu se svým současným chlebodárcem...

"Dohodli jsme se, že příští týden budeme jednat. Očekávám, že všechno brzy vyřešíme a já zůstanu ještě spoustu let. Má pozice je v tuto chvíli stejná, jaká byla před několika měsíci. Dvě strany mají stejný zájem a nemyslím si, že bude obtížné dosáhnout dohody. Opravdu se zde cítím jako doma. Cítil jsem se skvěle už při svém příchodu a ještě lepší to bylo po finále Poháru UEFA, kdy fanoušci byli prostě skvělí. Ještě více mě motivovali, abych zůstal," říká někdejší obrovský talent španělského fotbalu.

Espanyol se v posledníh letech zbavil nálepky průměrného klubu, který měl dokonce i sestupové starosti a v letošní sezóně svou stoupající formu potvrdil účastí ve finále Poháru UEFA. Na cestě do Glasgow sice dokázal vyřadit například Ajax Amsterdam nebo Werder Brémy, přesto bude třeba posílit.

"Měli jsme výborné tři roky, nyní si nemůžeme dovolit zůstat jenom sedět a říkat si, že je všechno hotovo. Potřebujeme získat větší kvalitu. Rád bych si zopakoval to, co jsem si vyzkoušel letos, bylo to skvělé a já opravdu chci něco vyhrát. Opravdu věřím, že se nám to jednoho dne podaří," neztrácí De la Peña naději.

31letý záložník strávil velkou část své kariéry v Barceloně. Katalánský klub i v letošní sezóně bojuje o titul, De la Peña mu ale velké šance na obhajobu nedává. "Madrid je favoritem, protože v tuto chvíli vede a pokud neudělá chybu, tak i vyhraje. Ještě před dvěma týdny bych vám odpověděl jinak," vzpomíná De la Peña na smolné utkání na Santiago Bernabeu. Espanyol tam po prvním poločase vedl 3:1, přesto nakonec prohrál 3:4.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Ondras

Ve valencii by sis stejne moc nezahral!A Espanyol???s tim vyhrajes urcite hodne trofeji s ligou mistru na prvnim miste

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

De la Peňa je pan hráč, do domácích zápasů ideální!

Reagovat
HOST*

kdyz jsem byl v teplicich na espanolu tak jen co nastoupil na hriste dal prihravku na gol,ma obrovsky prehled vis o nem picu ty lamere

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo řekl, že je to nejlepší nahravač, se kterým kdy hrál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele