De la Peña: Hlavně ať se Tamudova kauza rychle vyřeší

21.10.2009, 18:58
Aktuality
Spor mezi Raulem Tamudem a vedením Espanyolu ohledně budoucnosti tohoto útočníka ustrnul na mrtvém bodě. Záložník Iván de la Peña však tvrdí, že tato záležitost ovlivňuje celý tým, a tak doufá, že obě strany brzy najdou společnou řeč.

Zatímco klubové vedení zastává názor, že Tamudo trvá na svém odchodu, samotný hráč se tomuto stanovisku brání a tvrdí, že by rád v klubu zůstal, kdyby mohl. "Pro Tamuda, klub i zbytek týmu by bylo nejlepší, kdyby se obě strany co nejdříve dohodly na nové smlouvě," řekl bývalý záložník FC Barcelona.

Hlavní útočná hvězda týmu je podle vedení rozhodnuta své angažmá v Espanyolu ukončit, proto mu v klubu nechtějí smlouvu prodloužit. Podle de la Peñi se celý případ negativně promítá do kabiny týmu. Zkušený středopolař si zejména přeje, aby se kauza nějakým směrem pohnula kupředu.

"Doufám, že za několik měsíců se k tomuto případu budeme vracet už jen jako k anekdotě. Současná situace totiž nikomu neprosívá. Tamudo je symbolem klubu a lidé si zapamatují všechno dobré, co pro Espanyol vykonal. Myslím, že po nějaké době o něm lidé budou uvažovat, jako o jednom z nejlepších fotbalistů, který kdy za klub hrál," dodal de la Peña.

Autor: Pavel Mašlaň / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

doufám, že zůstane, je to ikona

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Vzpomínám si na jeho prospěšné penalty. Ty teď espanyolu chyběj.

Reagovat
smazaný uživatel

dokázal toho dos. ty si nedokázal nic tak nemluv

Reagovat
smazaný uživatel

Ty neumíš ani reagovat, tak sklapni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele