De Guzmán bude ve Swansea hostovat i v další sezoně

29.06.2013, 14:50
Aktuality
Další rok ve Swansea před sebou má Jonathan de Guzmán. 25letý nizozemský záložník v klubu v uplynulé sezoně hostoval ze španělského Villarrealu, hostování nyní bylo prodlouženo o dalších dvanáct měsíců...

"Všichni jsou spokojení s tím, že hostování pokračuje. Za rok pak Jonathan bude řešit svou dlouhodobou budoucnost," řekl předseda velšského klubu Huw Jenkins.

Někdejší hráč Feyenoordu přestoupil do Villarrealu před dvěma roky z Mallorky a první sezona ve žlutém dresu se mu nevydařila. Ve Swansea to bylo mnohem lepší, za uplynulých dvanáct měsíců nastoupil k 37 zápasům a dal pět branek, vedle toho slavil triumf v Ligovém poháru.

"Moje uši jsou vždycky otevřené. Zažil jsem zde skvělý rok a všichni se ke mně chovali velmi mile. Nebylo to jenom o výsledcích, ale i o tom, že jsme dokázali konkurovat těm největším klubům, proti těm jsme hráli lépe. Odehráli jsme dobře spoustu zápasů," hodnotí De Guzmán uplynulý rok.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (650)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele