De Gea po ztroskotání přestupu do Realu prodloužil s Man Utd

11.09.2015, 13:25
Aktuality
David De Gea se v poslední přestupový den ocitl jen chloupek od kabiny Realu Madrid, po ztroskotání přestupu však obrátil o 180 stupňů a v mžiku spojil svou nejbližší budoucnost s Manchesterem United. Namísto toho, aby se tedy již příští léto stal volným hráčem, měl by takhle na Old Trafford působit i v příštích čtyřech sezonách...

"Jsem radostí bez sebe, že mohu začít psát novou kapitolu mé kariéry u United," stojí mimo jiné v oficiálním prohlášení španělského reprezentačního brankáře, který dosud v této ligové sezoně za klub nenastoupil.

"Vždy jsem si moc užíval hraní s těmito skvělými hráči před našimi fantastickými fanoušky. Manchester United je speciálním klubem a Old Trafford tím ideálním místem pro můj další rozvoj," pokračoval dále 24letý De Gea.

Podpis čtyřletého kontraktu s opcí na další rok takto De Geovi dle informací Telegraphu nově zaručuje týdenní výdělek v závratné výši 200 tisíc liber.

"David byl velmi důležitou podpěrou našich loňských výkonů a po minulé dvě sezony byl klubovým hráčem roku," připomněl manažer Louis Van Gaal, který dosud kvůli složité Španělově situaci upřednostňoval Argentince Romera.

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com, telegraph.co.uk

Komentáře (819)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele