Chci se vrátit do branky Manchesteru United, prohlásil De Gea

09.09.2015, 09:58
Aktuality
David de Gea měl před uzavřením přestupového okna namířeno z Manchesteru United do Realu Madrid, transfer se však nepodařilo dotáhnout. Nyní chce španělský reprezentant za Red Devils opět chytat...

Do této chvíle však manažer Louis van Gaal využívá Sergia Romera a De Gea si tak musel na ostrý zápas počkat až do včerejšího kvalifkkačního utkání o postup na ME s Makedonií.

Pětadvacetiletý brankář má s anglickým celkem kontrakt do konce sezóny a holandský manažer již dříve uvedl, že De Gea buďto smlouvu prodlouží nebo sezónu prosedí na lavičce.

Sám De Gea však doufá, že se nakonec mezi tři tyče přece jen podívá, přestože jeho konkurent hned třikrát udržel čisté konto. "Na mé budoucnosti se nic nemění. Zůstávám klidný, pokračuji v práci a chci se nadále zlepšovat," prohlásil De Gea, jenž bojuje o nominaci na blížící se Euro. "Cítím se dobře, potřebuji se však udržet ve formě, proto chci chytat i v klubu," dodal španělský reprezentant.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (722)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele