De Gea: Jsem šťastný v Manchesteru United

12.11.2015, 17:12
Aktuality
David de Gea měl během letní přestávky namířeno z Manchesteru United do Realu Madrid, nakonec však z transferu sešlo a španělský reprezentant prodloužil smlouvu. Nyní uvedl, že je u Red Devils šťastný...

Odchovanec madridského Atlética zamířil do Anglie před více než čtyřimi lety a prakticky okamžitě se zařadil mezi největší opory ManUtd, kterému v sezóně 2012/13 pomohl k titulu.

I vzhledem ke končící smlouvě se na konci minulého ročníku začalo spekulovat o odchodu 25letého brankáře, jenž se měl vrátit zpátky do Španělska, konkrétně do Realu Madrid.

Opačným směrem měl zamířit Keylor Navas, nakonec ale z přestupu sešlo a španělská reprezentační jednička o čtyři roky prodloužila smlouvu s Rudými ďábly. "Prodloužení smlouvy bylo to nejlepší, co jsem mohl udělat," prohlásil De Gea, jenž úvodní čtyři ligové duely proseděl na lavičce. "Jsem šťastný. Hraji za jeden z největších klubů na světě a fanoušci mě milují," pochvaluje si brankář.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (903)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele