Dante do Gladbachu nepřijde, reaguje na spekulace Favre

16.03.2015, 13:45
Aktuality
Změnu dresu před sebou podle německého tisku může mít Dante. Brazilský obránce před necelými třemi roky odešel z Borussie Mönchengladbach do Bayernu Mnichov a sportovní ředitel prvně jmenovaného celku Max Eberl prozradil, že s hráčem je stále v kontaktu. Tento transfer ale nevidí reálně trenér Lucien Favre...

Dante v prvních dvou sezonách v Bavorsku odehrál celkem 58 bundesligových zápasů a letos přidal dalších dvacet ligových startů, po uzdravení Holgera Bastubera se ale přesunul na lavičku náhradníků a když už se objevil v základní sestavě, stáhl ho trenér Pep Guardiola ze zápasu s Hannoverem po 32 minutách.

Bayern za Danteho v létě roku 2012 zaplatil 4,7 milionu eur a hráč má smlouvu platnou do června 2017. "S Dantem jsme stále v kontaktu. Zažil u nás velmi úspěšné období, ale nechci se zapojovat do diskusí o tom, zda ho vezmeme zpátky nebo ne," řekl před týdnem manažer porýnského klubu Max Eberl.

Mnohem pesimističtější v tomto ohledu je pak Favre. "Dante do Gladbachu nepřijde, je to zcela nemožné. A nemyslím si, že Max Eberl uvažuje jinak. Je to jenom spekulace médií, pro mě je to směšné. Není to jenom o penězích, ale my nezačneme ani snít," nechal se slyšet kouč.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
risk je zisk

Porad ma na top klub v kterekoliv lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

V kterékoliv lize ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, v Kterekoliv liga

Reagovat
Murtago

*na klub v kterékoliv lize.

Reagovat
Spalovač šancí

Ve Slavii by se neprosadil. Ale je pravda, že nejsme top klub ...

Reagovat
Murtago

stačí sestoupit

Reagovat
Giovanni

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Patří do takové ligy jakou představuje stadion na fotce.

Reagovat
Giovanni

Reagovat
Giovanni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele