Další zájemce o plzeňský poklad je ve hře. Durosinmiho chce získat Wolverhampton

24.11.2023, 14:00
Aktuality

Pokladník Viktorie Plzeň si nejspíše mne ruce spokojeností. Média se předhánějí v informacích, které kluby z Německa a Anglie mají zájem o dvacetiletého Nigerijce Rafiu Durosinmiho. Západočeský klub tvrdí, že na stole neleží žádná konkrétní nabídka, anglický The Telegraph teď ale přišel se zprávou, že se do hry o momentálně zraněného kanonýra pustil také Wolverhampton. A hodlá se praštit přes kapsu.

Podle posledních zpráv z Ostrovů měl mít Wolverhampton v hledáčku útočníka Plzně už na podzim před jeho zraněním, kdy to mladému Nigerijci lepilo a byl hodně vidět. Klub nyní věří, že by mohl hráče získat, i když ten se nechal slyšet, že je ústně domluvený s německým Frankfurtem a je třeba dotáhnout jen jednání mezi kluby.

Angličané se ale razantně snaží vstoupit do hry, o čemž svědčí nabídka ve výši skoro čtvrt miliardy korun. "Vlci o něj mají zájem a doufají, že se jim podaří dosáhnout dalšího pokroku ještě před otevřením lednového přestupového okna," cituje server Infotbal zmíněný britský list.

Wolverhampton není jediným anglickým klubem, který měl o Durosinmiho zájem. Ve hře byl i Brighton, ale údajně měl dostat košem právě kvůli bundesligovému Frankfurtu. Zájem projevovaly i další německé kluby, a tak není jisté, kam se nakonec Durosinmi bude v zimě stěhovat. Dobrou zprávou pro plzeňský klub je, že při větším počtu zájemců může cena za hráče vystoupat ještě o pěkných pár milionů výš.

Autor: eFotbal.cz / René Machálek

Komentáře (14)

Přidat komentář
Kluivert9

Tohle bude uspěchanej přestup...

Reagovat
Pablos

Minule píšou nabídka 10míču od Frankfurtu a teď ve stylu jak to Vlci strašně nápalili ještě... s nabídkou 10míču ...hmmm, aha ...panečku

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně z toho není jasný, zda je to 10 mega ihned, nebo to je 5 a zbylých pět jsou třeba těžko dosažitelný bonusy. Nejlepší je, že i když si čistě vymyslíš, že se o něj zajímá jakýkoliv klub, tak budeš mít nejspíš pravdu, protože v rámci datové analýzy si ho projede kde kdo. Reálně pošle nabídku pod 20 procent klubů, jejichž jméno se objeví v médiích.

Reagovat
db18

Frankfurt a procenta z dalšího přestupu je lepší volba...

Reagovat
Martin9719

Pro něj určitě. V Eintrachtu je větší šance, že se na něm může postavit hra.

Reagovat
db18

Pro nás taky... Eintracht ty útočníky prodávat umí.

Reagovat
Kiss Me Polka!

No jenže kolik dostane prachu v pl a kolik ve Německu..

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Kiss Me Polka!

jasne vubec to neni dulezita vec, kterou by mel brat v potaz pri vybirani lepsi volby pro nej osobne

Reagovat
Martin9719

Sedět na tribuně a brát peníze, to je v PL hlavní, ani se nedivím že by dal přednost Eintrachtu.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak kdyby mel dostat, placnu, treba 3x tolik a treba se tim uz skoro zabezpecit, tak bych to z jeho pohledu urcite zvazoval, nez mit vetsi herni prostor, ale taky nejistotu, ze se neprosadi i tak / zase zrani a pujde doprdele s mnohem mensim platem.

Reagovat
Martin9719

Jo a odkdy hráči v Bundeslize tahají jídlo z kontejneru?? Kolikrát menší plat podle tebe bude mít? Pojď mě říct nějaký cifry, jinak to co jsi napsal je totální debilita. Jen pro příklad (první na co jsem narazil): Hložek 36000 Eur - C. Wilson 46000 liber. Hložek hrál letos asi 100 minut. Wilson sice 10 zápasů letos, ale 18 gólů za Straky loni. Ukaž mě plat který by měl Durosinmi dostat jako nováček v PL..Můžeme se bavit maximálně a to podotýkám maximálně o dvojnásobném platu, spíš ani ne a pokud má být jeho konkurent v Eintrachtu Ngankam tak bych měl jasno. To první co by tě mělo v 21 letech trápit je určitě to jestli dostaneš v PL o 10 tisíc liber víc a za rok půjdeš hostovat někam do Dánska.

Reagovat
Fairplay

Kéž by se prosadil a pomohl trošku zvednout tu laťku, poslední odchody z naší ligy se spíš neprosazují. Z vyloženě úspěšných mě napadá snad jen Hancko a duo z West Hamu, ale to už je přeci jen pár let..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele