DALŠÍ TRENÉRSKÁ ZMĚNA V HERTĚ

01.06.2007, 13:22, aktualizováno 01.06.2007, 13:22
Aktuality
Hertha Berlín opět mění trenéra, po Falku Götzovi nebylo vedení klubu spokojeno ani se službami Karstena Heineho. Novým trenérem, který by měl klub protáhnout do evropských pohárů, byl jmenován Lucien Favre...

"Jsme velmi šťastní, že jsme získali našeho favorita. Lucien Favre je trenér, jehož kariéru jsme velice bedlivě sledovali. Zapadá dobře do Herthy a Berlína jak po stránce sportovní, tak osobní," pochvaluje si angažování švýcarského kouče generální manažer Dieter Hoeness.

Hertha po podzimní části letošní sezóny figurovala mezi adepty na účast v Lize mistrů, nakonec si však nezahraje ani Pohár UEFA. Na vině je především více než dva měsíce trvající šňůra bez jediného vítězství, po níž se dokonce chvíli mluvilo i o sestupu.

49letý Favre patří mezi nadějné trenéry. Své schopnosti předvedl v curyšském FC, které dovedl k zisku mistrovského titulu a vysloužil si ocenění pro nejlepšího švýcarského trenéra roku.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*Borgetti

v Hertě? Snad v Herthě ne

Reagovat
PJ

Reagovat
HOST*Arne

no no..... to je srandy

a všimli jste si, jak to vypadá blbě???

Reagovat
PJ

Mno hůř vypaá HĚ , to se jen tak nevidí

Reagovat
HOST*Arne

ale na fotbal.idnes bylo Herthě, tam asi mají větší cit pro cizí jména

Reagovat
HOST*Arne

teda na eFotbalu, tam to je...

Reagovat
HOST*Klaas

No jasný, že v HERTHĚ

Reagovat
HOST*Arne

no, alespoň už nejsem sám

Reagovat
HOST*Arne

njn, to už se tu řešilo

Reagovat
HOST*Arne

musím se přiznat, že jsem o tomhle trenérovi ještě neslyšel, ale dva tituly s Zurichem je docela dobrá vizitka. takže příští rok po pohárů, doufám

HA HO HE >>>HERTHA BSC<<<

Reagovat
HOST*Arne

do pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele