Další ocenění pro Hazarda, hráčem roku je i podle novinářů

12.05.2015, 11:45
Aktuality
Eden Hazard může být nadmíru spokojen s letošní ligovou sezonou. Chelsea sice neprorazila v Lize mistrů, na anglické scéně ovšem dosáhla na double a belgický záložník vedle toho sbírá prestižní individuální ocenění. Hráčem roku ho před dvěma týdny zvolili samotní fotbalisté a tuto cenu mu ve svém hlasování přiřkli také novináři...

Hazard byl letos tahounem ofenzívy Blues, v Premier League nevynechal ani jeden zápas a nastřílel čtrnáct branek, řadu dalších pak pro své spoluhráče připravil.

Druhé místo v hlasování novinářů obsadil kanonýr Tottenhamu Harry Kane, třetí skončil obránce a Hazardův spoluhráč z Chelsea John Terry.

"Máme 270 členů, hlasování se účastnilo přes devadesát procent a 53% hlasovalo pro Hazarda. Nebylo to příliš vyrovnané, ale došlo k několika zajímavým hlasům. Za výkony z uplynulých týdnů na poslední chvíli sbíral hlasy John Terry a naše členy uchvátil i příběh Harryho Kanea. Další hlasy dostávali hráči jako Sergio Agüero, David De Gea a jeden dostal i Esteban Cambiasso, ale většina dala přednost přínosu Edena Hazarda pro Chelsea," říká předseda asociace novinářů (FWA) Andy Dunn.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (445)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele