Crouch zůstává ve Stoke City, smlouvu prodloužil o další rok

10.01.2017, 13:43
Aktuality
Peter Crouch bude rovněž v příští sezoně oblékat dres Stoke City. Již pětatřicetiletý někdejší anglický reprezentant měl s Potters smlouvu jenom do konce probíhajícího ligového ročníku, v uplynulých týdnech se ovšem probojoval do základní sestavy a výsledkem je prodloužení spolupráce o dalších dvanáct měsíců...

"Peter nám jako hráč má stále hodně co nabídnout. Moc nás těší, že se rozhodl prodloužit své setrvání v klubu," raduje se výkonný ředitel Tony Scholes.

Crouch v průběhu své kariéry hrával za QPR, Portsmouth, Aston Villu, Norwich, Southampton, Liverpool a Tottenham. Do Stoke přišel na přelomu srpna a září 2011 za deset milionů liber a do této chvíle nastoupil ke 186 zápasům, v nichž dal 49 branek.

"Stále před sebou mám ještě několik velkých věcí, kterých chci dosáhnout," nastínil vytáhlý fotbalista prostřednictvím sociálních sítí svou další motivaci.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (396)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele