Crouch se chopil své šance, Hughes myslí na prodloužení smlouvy

05.01.2017, 09:57
Aktuality
Peter Crouch si znovu vysloužil důvěru manažera Stoke City Marka Hughese, z jehož úst se mu dostává pochvaly. A nemuselo by zůstat jenom u slov, kormidelník anglického klubu totiž nevylučuje prodloužení spolupráce s vytáhlým útočníkem...

Crouchovi bude koncem tohoto měsíce již 36 let a v průběhu své kariéry hrával za QPR, Portsmouth, Aston Villu, Norwich, Southampton, Liverpool a Tottenham. Do Stoke přišel na přelomu srpna a září 2011 a smlouva mu běží jenom do konce letošní sezony.

Značnou část loňského ligového ročníku Crouch proseděl na lavičce náhradníků a dlouho to platilo i o probíhající sezoně, v posledních dnech se ovšem v tomto směru leccos změnilo. Někdejší anglický reprezentant se třikrát po sobě objevil v základní sestavě, v duelech s Chelsea a Watfordem se navíc prosadil střelecky a předevčírem se podepsal pod výhru 2:0.

"Peter hrál opravdu velmi dobře a pokud se vám povede dostat míče do správných prostorů, víte, že si je najde," chválí manažer Hughes svého svěřence, jenž se ve dvou po sobě jdoucích kláních naposledy trefil v únoru 2015.

"Vede si dobře a dostává se mu velké podpory. Jsem si jistý, že společně něco uděláme. Hraje stejně dobře, jako hrál vždycky," dodal na adresu veterána, který se nyní nachází jenom dva góly od mety sto branek v Premier League.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (110)

Přidat komentář
blaugrana

Neskutočne komicky pôsobiaci hráč, ale napriek tomu veľmi platný.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to je ten typ ktorý ak by viac zamakal mal vdaka fyz. predpokladom mal na viac. Takto len celu karieru tazil z talentu a tých fyz. predpokladov.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Co já se tady nedočtu.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

podla mna mal vždy na viac. Len čo ked vyzeral jak chrt.

Reagovat
smazaný uživatel

mancini.je.podobojí05.01.2017 10:42#

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

" vytáhlým útočníkem... " přesně jak ve Fifa 14 nebo 15 komentátor. (nevím ten ročník)

To nejde komentovat třeba "přerostlým" nebo jen vysokým ale jinak za smlouvu a i ty výkony

Reagovat
Error

přerostlým

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsem to schválně

Reagovat
Error

Dobře.

Reagovat
ondrvo

Two-meter Peter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

tak jsem tu galerii trošku prošel a tady tohoto bych teda nepoznal nikdy http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/gallery/young-prem-stars/pa-105509.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi mu prajem 100ku gólov. Urobiť takú kariéru s takými hernými možnosťami...

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

super hráčik. V Portsmouthe sa mu darilo najlepšie. Škoda, že klub takto dopadol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Hráč s největším nepoměrem výška / váha.

Reagovat
smazaný uživatel

Do takových tělesných typů se lidi strefujou víc, než do špekounů. Přitom za to nemůžou - jsou vysocí a obtížně přibírají. Vepři kdyby cvičili a líp se stravovali, měli by svaly a figuru jak víno, ale lidi jako Crouchie mají neuvěřitelnej problém vůbec nabrat pár kilo.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bbbauch

A Liverpool je pak vykupuje, aby zjistil, ze je vlastne nechce a mohl je prodat

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll tento typ fakt není

a jinak Crouch v Liverpoolu nezklamal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

Ved on tiez, keby cvicil a lepsie sa stravoval, tak ma figuru jak vino.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že vrcholový fotbalista nemá pečlivě spočítaný jídelníček?

Reagovat
BílíAndelDrcKo

určite ho nemaju všetci nastavený správne a určite ho všetci nedodržuju. To ako keby sme sa bavili o tom či vrchovolý futbalisti nepiju alkohol alebo nefajčia...

Reagovat
smazaný uživatel

Vrcholový futbalista nezvykne mať jedálniček na objemovku, ale na udržiavanie určitej váhy.

Reagovat
smazaný uživatel

Přes sezónu asi ne (když nastupuje). Ale koukni na Balea, kolik objemu udělal mezi poslední sezónou u nás a první v Realu (a přehnal to).

Reagovat
smazaný uživatel

To už je o individuálnom prístupe hráča a dohode s trénermi. Niekto si vyžaduje na určité pozície trochu viac nabratých hráčov, a zas iný tréner je na to alergický. Pozrel som si fotky Balea z Tottenhamu a Realu, a je vidieť väčší objem svalov, zároveň aj telesný tuk na minime.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ide o to, ze tak ako maju obezny potrebu sa prejedat tak su ludia, ktori jedia fakt minimum. Teda je pre nich nepohodlne vela jest.

Nemyslim si, ze si kazdy futbalista sleduje kcal a makra. Skor ide o to, co m

Reagovat
smazaný uživatel

Co já znám tyhle typy, tak naopak sežerou třeba dvojnásobek toho, co normální člověk, ale všechno to spálí, není to na nich poznat. A v tom je podle mýho ten hlavní problém - když jíš tolik, že už se de facto přežíráš a pořád nic, tak už je mimo tvoje možnosti s tím něco udělat. Bavím se teda o normální stravě. Nevím, co proteinový nápoje a další chemický sračky...

Reagovat
smazaný uživatel

No o to ide. Ako kvalitne sa stravujes. Samozrejme prisun bielkovin je na 1. mieste. Ja tiez poznam tieto typy, ale z rozkov a zemli s nutelou fakt neporasties. Vacsina z nich je strasne vela sladkosti a podobne(z mojej skusenosti). Minimum bielkovin a vlakniny a zdravych tukov, tie najdolezitejsie makra.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvalita stravy samozřejmě roli hraje. A víceméně souhlasím s tím, že každému se dá ušít program na míru, aby se dostavily nějaké výsledky. Ale nesouhlasím s tím, že každý dosáhne stejných výsledků, při stejné stravě a stejném úsilí, že každý pálí kalorie stejně rychle. To ani omylem a už proto hardgainer není žádný mýtus.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej. O tom ziadna, ze nie vsetci maju rovnake limity, genetika hra VELKU rolu. Ale nesuvisi to s tym, ako clovek vyzera pred tym, nez zacne dvihat vahy. Navyse,ty si popisal HG ako cloveka, ktory ma problem pribrat kilo a to proste mytus je.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jsem se asi vyjádřil blbě. HG chápu tak, jak jsem popsal v předchozím příspěvku. Někdo, kdo pomaleji dosahuje horších výsledků, při stejném úsilí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takyto ludia urcite existuju. S tym suhlasim.

Reagovat
jany kozak

ale ono to neni jednoduche no ja pri vyske cca 177 mam konstantne asi 63kg nejake kilo hore dole zalezi od okolnosti. hral som futbal asi od 9-18 rokov treningy kazdy den zral som vela ale este viac som spalil ked som skoncil s futbalom asi dva roky som cvicil potom ked som na tyzden ochorel napr a aj tie dve tri kila co som nabral odisli a takto dokola. proste je jedno ci sa snazim prezierat alebo pribrat cvicenim ked s tym prestanem na par dni vsetko je zas naspat pripadne este schudnem

Reagovat
smazaný uživatel

No v konzistencii je kluc. Svalova pamat je skvela vec a ak si zchudol z choroby, tak nabrat svaly spat trva podstatne kratsie. Nechcem to brat nejak na teba. Ale aj sposob akym cvicis je dolezity. Vela chudych chlapcov vidim ako dvihaju neuveritelne vahy, s hroznou technikou. Neviem ani ako si sa stravoval ci si si sledoval makra a kalorie. Ale je to individualne. A tiez vaha nie je uplne ten klucovy faktor. Ja napr. Vahovo uz par mesiacov stagnujem, ale vidim na sebe zmeny.

Reagovat
jany kozak

Tak ja som popri futbale cvicil od malicka ale len take klasicke kliky. Drepy, brusaky plus hrazda a potom v cca 16stich s trenerom aj ked to bolo zamerane skor na dynamiku ale potom som pomaly skoncil s futbalom a teda menej behania ale naopak vacsie vahy silu a objem. No mne nabrat naspat nikdy nerobilo problem skor som mal akoby limit cez ktory som sa nevedel nikdy dostat a potom vzdy ci uz choroba alebo nejaky mensi vypadok zase ma odvodnilo atd proste zacarovany kruh. Ako dost dlho som si daval pozor na to co jem ale aby som si to ratal az taky magor som do toho nebol len pointa je ze aj na to ze aj ked som sa teda snazil dost nebol v tom velky rozdiel ako ked som potom cele leto prechlastal a tam uz clovek zacne zvazovat ci to ma zmysle ale napr ja mam chude nohy a tam nech som sa snazil akokolvek tak proste nic minimalny rozdiel. Ale musim teda povedat ze som isiel cely zivot bez nejaky proteinov kreatinov a podobnych picovin ale to mi zato fakt nestoji..

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nie, ja som ta nechcel nejako urazit. Len ako som nizsie pisal, fakt je to hotova veda...

Doplnky ku strave nie su vobec zla vec. Samozrejme, musis mat uz nieco za sebou.

Vypichol si akurat tie dva (podla mna jedine), ktore su fakt napomocne. (i ked ja s kreatinom skusenost nemam). Picoviny su gainere, Tboostre a podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle jsem tu právě nechtěl spamovat, asi jsem v tomhle ultra konzerva, ale i když věřím, že jsou proteiny a kreatin účinné, tak pro mě je to už za čárou. Pokud nedokážu růst přirozeně z potravy, tak tohle jsou věci, do kterých bych už nešel. Dispozice má každej jiný a obcházet to tím, že do sebe budu něco cpát v abnormálním množství, mi nepřipadá moc ok. Taky nechci strašit, ale už je docela známá věc, že v proteinových nápojích jsou pochybný sladidla a že samotný bílkoviny ve větším množství zdraví docela škodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chapem, tiez som to bral podobne. Nechcem ta presviedcat, ale treba si uvedomit, ze tieto dva su len extrakt z potravin, ktore bezne prijmas. Ako ked si das vitamin C. Ono sa v skutocnosti velmi precenuju. Nie je to nic carovne. Kreatin ti vpodstate len minimalne zvysuje silu, resp.. vydrz pocas treningu. Ze miesto 7 opakovani spravis 9 dajmetomu po urcitej dobe. A ci si das protein, alebo zjes tuniaka z konzervy, to je tak uplne jedno pre tvoje telo.s tymi sladidlami mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jako je to stejná látka, co tělo přijímá. Ono pak záleží na dávkování. Pokud bereš protein aby sis usnadnil život a nemusel místo něj sníst talíř čočky, tak je to asi ok. Ale pokud si ho dáváš, abys navýšil příjem bílkovin nad nějaký rozumný množství, tak už je to s otazníkem. Záleží na každém, do čeho chce jít. Ono to zas není tak, že bych vypil proteiňák a odvezli mě se selháním ledvin...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sa zase dočítal, že zvýšené množstvo bielkovín neškodí. Ani nezaťažuje obličky ako sa tvrdilo, ani nič. Dôležitá je ale otázka, či je potrebný taký prísun bielkovín. Pri príjmaní 1,5 g na kg váhy, a príjmaní 2,5 g na kg váhy, sú údajne malé a zanedbateľné rozdiely čo sa týka naberania svalov. V proteínoch niekedy v minulosti bol používaný aspartam ako sladidlo, ale pre mnohé sťažnosti a posun vo výrobe sa už nepridáva v takmer žiadnej značke. Najpoužívanejšie sladidlá sú sukralóza a Acesulfam draselný (tuším že sa volá tak..). Znova nastáva otázka - škodí proteínový nápoj viac ako hojne kupované produkty? Aspartám nájdeš v pepsi cole, cole light, takmer všetkých light nápojoch, v takmer všetkých žuvačkách a ľudia to konzumujú denne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja verim, ze nie.Podla mna to nie je nic drasticke. I ked neskumal som to podrobne.Ja som skusal aj rozne sugarfree ochucovadla, kde su sladidla. Ved ani cukor nie je zdravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Biely cukor je jedna z najzbytočnejších a najhorších vecí v strave.

Reagovat
smazaný uživatel

To drastické si myslel na množstvo bielkovín?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nie, sladidla

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, no v tom bude asi problém. Já ani colu nepiju. Ono je vždycky na všechno víc názorů. Běžný člověk neví nic s jistotou a když vyjde studie, že bílkoviny škodí, tak si pochopitelně výrobci proteinových doplňků hned zaplatí studii, která bude tvrdit opak (tím nechci říct, že to nemůže být tak, jak říkáš). Já četl o špatných účincích na játra, ledviny a dokonce karcinogenní účinky, pokud k tomu má člověk vlohy. Jak říkám, kdo není doktor, asi sám nic neví a záleží, čemu věříš a co riskneš. Já sázím na selský rozum, který říká, že všeho moc škodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tých cca 150 g bielkovín denne je úplne v pohode, 300g a viac je už podľa mňa zbytočné a zároveň aj finančne náročné, takže sa k tomu bežný človek ani nepriblíži. 500g tvaroh, ryby (konzerva tuniaka napr.), plátok kuracieho mäsa, a už máš hojne cez 100g bielkovín. K tomu ešte cottage cheese alebo niečo podobné, a už je to 150 g bielkovín akoby nič. Niekedy som skúšal dávať aj 220, 250, ale mal som pocit ,že prasknem, a výsledky boli aj tak cca rovnaké.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, souhlasím. Píšu to výš, je to o dávkování a rozumné hranici

Reagovat
jany kozak

Nie ved ja som sa neurazil len co chodim aj s kamaratmi tak oni zaroven aj studuju medicinu a su do toho ovela viac zazrati cize ked nieco potrebujem tak sa opytam ich a nechce sa mi o tom velmi zistovat na internete a podobne. ja som skor ten typ co sportuje cely zivot plus posilka a vsetko ale neberem to ako zivotny styl cize normalne slopem a uz ani na stravu si nic neodopieram ale aj napriek tomu ze som mal obdobia ked som to celkom hrotil tak proste akoby moje telo malo limity cez ktore by som sa dostal asi jedine keby som robil presne tak ako hovoris pocital si jedlo atd. ale to neni pre kazdeho a ja som so sebou spokojny ale dovolim si tvrdit ze ludia s trocha inym metabolizmom by po tom istom co som ja absolvoval vyzerali uplne inak rozumej lepsie

Reagovat
norton

normalne mam pocit ze ty, si ja mam to uplne presne

Reagovat
smazaný uživatel

Kreatin a proteín sú doplnky stravy. Coca cola škodí podľa mňa rovnako, ak nie viac, ako proteínový nápoj. Jedna dávka je len cca 20 gramov bielkovín v prášku, nič viac. Akoby si zjedol menší plátok mäsa. Kreatín je prirodzene sa vyskytujúca látka v ľudskom tele, akurát je trochu náročnejšie ju dopĺnať v strave (hovadzie mäso), preto má kreatín ako doplnok strávy - prášok svoj význam. Ale ako píše Ejzy, pomôže len minimálne - trochu zvýši svalovú vytrvalosť, pomôže o 2-3 opakovania v cviku, atď...ALE ak má človek dobrú stravu a finančne ju zvláda, tak sú všetky doplnky stravy v podstate zbytočné. A človek by si mal zakladať v prvom rade na kvalitnej strave.

Reagovat
smazaný uživatel

su to len doplnky. Strava je zaklad.

Reagovat
jany kozak

No len ja si radsej dam to maso ako nejaky napoj

Reagovat
smazaný uživatel

To asi väčšina ľudí :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze aby si dostatocne mnozstvo kreatinu dostal do tela tak by si musel zjest niekolko kil toho hovadzieho

Reagovat
smazaný uživatel

To řekni po 30 dnech neustálýho hlídání denního příjmu bílkovin (vychází to na 2 porce masa každý den).

Reagovat
jany kozak

Ved ale o tom to je ze tolko nejem ani normalne tak mi to pride uplne neprirodzene do seba tlacit este viac co zjem parkrat do mesiaca

Reagovat
smazaný uživatel

Ta technika přijde s časem. Málokdo začíná chodit do posilky a hned ví, jak se stravovat a jak technicky zvládat cviky. Plus že nemá s nikým soutěžit. Ty sis tím snad neprošel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sam newbie a mam sa co ucit. Vo Febrar bude rok, co som zacal pravidelne chodit do posilky. Ale mna to pohltilo, stal sa z toho zivotny styl. Takmer denne nejaka fyzicka zataz. A presne to je najdolezitejsie. Konzistencia.

Jasne ze je to proces a vsetko ma svoj cas, ale cim skor na niektore veci prides tym lepsie. Ono, kolko tomu das tolko sa ti vrati, i ked kazdy mame ine odozvy samozrejme. Ja som sa za tento rok naucil kopec veci o ktorych som ani netusil, ze mozu mat vplyv na telo. Preto som mu odporucil sa trochu vzdelat. Je to fakt hotova veda.

Btw. Napr. Taky bench press som cvicil viac nez pol roku zle, a to je na pohlad primitivny cvik.

Reagovat
smazaný uživatel

Resp. Ak si sa dva roky tocil na mieste tak ti odporucam trochu trochu research ohladom treningov a stravy. Na YT je toho kopa. Mozem ti odporucit kvantum kanalov.

Reagovat
jany kozak

Ale mozno sa ti ozvem trocha kvoli inspiracii ale teraz minimalne mesiac a pol kvoli skuskam nic. Od posledneho leta uz aj tak chodim viac menej len na preliezky

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, ale stejně to máš i u lidí, kteří jsou pořádně vypasení. Ti lidi ve výsledku jí mnohem méně než by měli, ale jí blafy. Já to vidím sám u sebe - když jsem byl v prváku na vejšce, tak jsem chlastal jak duha (resp. dvakrát - čtyřikrát týdně, ale taky je fakt, že většinou těch 10 kousků a nějaká ta whiskey padla) s tím, že jsem jedl tak jednou, dvakrát denně a kolikrát ani to ne a přibral jsem za necelej rok skoro 10 kilo

Teď piju tak jednou za týden, ale co je podstatný tak je to, že si hlídám jednotlivý hodnoty a dal jsem dolů půlku s tím, že se cítím od doby, co jsem aktivně trénoval po fyzický stránce asi nejlíp v životě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, asi to tak bude i z druhého konce. Já to bral tak, že silnější lidi mají aspoň na čem makat, ale když máš problém nabrat, tak ti cvičení nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, tam je to už o tom, co a kolik toho jí. Jak řekl kolega nahoře, v dnešní době už to není takový problém ani pro normálního člověka, natož profíka, který má prakticky neomezený budget. Jediné mínus u něj je to, že on to kardio prostě musí mít ve větší míře a nemůže si dovolit ho omezit čistě z důvodu "nemůžu tolik spalovat".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alkohol je tiez sam o sebe dost kaloricky. 7 kcal, pre 1 gram, tuk ma pre porovnanie 9kcal. K tomu chlast sialene spomaluje metabolizmus a vyrazne prospieva k poklesu hormonov. Ako testosteron- ten redukuje tuk okrem stavania svalov a dalsich funkcii. To preto si pribral a nemusel ani vela jest.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, to já vím moc dobře. Spíš mi šlo i říct to, že problém dost lidí při nabírání i přibírání je špatný metabolismus, který vychází hodně ze špatných stravovacích návyků. Znám hromadu lidí, hubených i tlustých, kteří jsou zvyklí jíst třeba jen dvakrát, třikrát za den, což je prostě špatně, hlavně vynechání snídaně a pak se ti lidi diví, že jim to tělo nepracuje tak, jak by mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Soused prý asi tak před rokem přestal snídat a vyrostla mu vana úplně absurdních rozměrů. Ten si už na kole hubu nerozbije

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*co moze a nemoze jest.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

blbost ktorá sa hovorila tak 10 rokov do zadu, vždy sa dá, všetko je to správnom nastavení stravy a tréningu len treba dostatočne chciet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten mytus hardgainera este drzi tolkych ludi?

Reagovat
smazaný uživatel

A co si myslíš? Že máme všichni stejně růstového hormonu? Že všechny ženy se vlastně jenom flákaj, a proto žádná nedokáže narůst?

Reagovat
smazaný uživatel

Zeny nerastu kvoli hodnotam testosteronu.

Samozrejme, ze kazdy ma ine telo, kazdy buduje svalstvo odlisnym tempom, rozhodne to vsak dokazu vsetci, aj "HG" moze mat skvele vysledky v pomerne kratkom case.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkus hardgainera nutit běhat desítky kilometrů za týden a do toho udržovat nějaké vydřené svaly.

Reagovat
jany kozak

tak ja som hraval futbal cize vpohode som desiatky km odbehal do toho posilky ale svaly co do objemu sa udrzovali len velmi minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale samozrejme da sa aj to. Peter sa nad tymto podla mna nepozastavuje. Cize to nema cenu dalej riesit. Ja som len chcel podotknut, ze neexistuju ludia, co nemozu nabrat dostatok svalov.

Reagovat
jany kozak

Povedal by som ze dostatok svalov je velmi relativny pojem

Reagovat
smazaný uživatel

Kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Swarley

sám jsi kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
popltak

Konec EF. Touhle fotkou dělá reklamu sázkovce, která nemá u nás licenci. Babiše na vás.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, když se ještě občas dočtu o hráčích, kteří my připomenou zlatou éru fotbalu. Byť už spíš její konec.

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď takový pesimista, třeba u vás v Realu to nemáte pod Zidanem vůbec špatné (naopak, žádné zbytečně drahé nákupy, stabilita, objevy ve vlastních řadách atd. viz. zápas včera)

Celkově se fotbal přehoupl výše (i když třeba ty mega prachy to neskutečně kazí )

Reagovat
nani92

Hm...Crouch a zlata era futbalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Po Bonym můj druhý nejoblíbenější hráč Potters

Reagovat
fabec1222

Borec , v tý době se dalo i Liverpoolu fandit

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele