Crespo by Mourinha rád viděl v Itálii

28.09.2007, 11:11
Aktuality
Jose Mourinho po více než týden staré rezignaci na post manažera Chelsea stále ani slůvkem nenaznačil, kam by měly vést jeho další kroky. Jasno má naopak Hernan Crespo, podle jehož názoru by portugalský kormidelník měl vyzkoušet angažmá v italské Serii A...

"S Mourinhem je zábava. Pokud by přišel do Itálie, měly by noviny o čem psát. Jeho příchod by byl významným, protože má obrovský charakter," myslí si útočník Interu Milán, který Mourinha zná z dob působení v Chelsea.

"Má rád Itálii a rád by sem přišel, ale nevím kam. Mám ho rád, se vším by zde pohnul. Stejně jako velké hráče musíme objevovat i velké trenéry," dodává Crespo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
sansiro

Crespo hezky skrytě řekl, kam by měl zamířit.

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
HOST*

jj,Inter

Reagovat
HOST*

Klidně bych ho přivítal, ale Mancini a Moratti, to je nerozlučná dvojka.

Reagovat
HOST*Roberto Baggio

som toho sameho nazoru..a myslim ze by Interu pomohol...Mancini je dobry trener len si myslim ze sa Inter nezachova ako Real ku Capelovi.......

Reagovat
HOST*marcocruz

Tak Mourinho kdyby přišel do Interu, to bych byl šťastnej, jenže Manciniho mam taky rád, sice jsme sezonu nezačali nijak převratně,ale myslim že to dopadne jak minulou sezonu.

Reagovat
HOST*ITTOT

mysli si,co chces.ale na konci sezony uvidis,ze si si myslel zle...nemate na to,pozri sa na tu vasu hru...jedine Ibrahimovic je dobry.FORZA ROMA!

Reagovat
HOST*

U vás hraje zase jenom Totti, tím pádem jsme na tom lépe, protože Ibra dává víc branek než Totti.

Reagovat
HOST*AS

jak minulou jo? to si muzes fakt jenom myslet. Nezapomen, ze letos ste zadnej juventus nevykradli

Reagovat
HOST*

Větší dement jsem ještě nepsal máš primát.Gratuluji.

Reagovat
HOST*inzaghi

no to by byla fakt tutovka, kdyby zlurvený Inter trénoval tenhle ubrečenec

Reagovat
HOST*

inzaghi

Reagovat
HOST*

Inzaghi,copak váš útok a hvězdnej tým,nedaří se co? ,goly tam nepadaj,Dida a kalač chytaj dobře Gilardinovi to tam padá,penalty nejsou tak se nevyhrává co? A na Inter ztrácíte 5 bodů,se nedivim že si nasranej

Reagovat
HOST*xYonEK

Az budete tolik uspesni jako AC tak s ibudeme moci alespon popovidat :) zatim si ty ligove tituly nechte

Reagovat
HOST*

máte o 2 tituly víc tak toho nech,vám de LM ale v Serii A ste ......

Reagovat
HOST*

Mají o 1.titul víc než my.

Reagovat
HOST*jtbs

Inter je slaby. Zyskal 2 tituly za sebou a uz si myslite ze ste naj muzstvo v Taliansku. Predsa jeden z titulov ma patrit Juve a druhy zyskali ked mali ostatne muzstva bodovy odpocet a Juve v Serii B!!! Inter ma smolu bo v Taliansku je vsetko rozdelene . AC Milan vladne v LM a Juve v Serii A, takze sa moste dat vycpat. PS...paci sa mi pekne poskladana zaloha interu -Zanetty, Cambiasso, Vieira, Stankovic su sami o sebe kvylitni hraci, ale v takom rozostaveni......

Reagovat
HOST*

Psalo jsem hodně dementů, ale ty si je všechny porazil, tohle zplodit muselo dát hodně práce.Proč se proboha rodí takový idioti.

Reagovat
HOST*1860

a ty si jednim z nich, prosim te aspon se podepis.. souhlasim, ze ohanet se dvema tituly, kdy se odecetlo prave tolik bodu, aby vam to stacilo, je dosti trapne..

Reagovat
HOST*1860 je kokot

Co ty si za dementa.Třeba AC se odečetlo 9.bodů a my jsme na konci měli na AC náskok, asi 30.bodů a ty mi tady ty blbečku budeš říkat, že kvůli odečtu jsme vyhráli titul.Už víc nepiš, protože se mi z tvých blbých keců zvedá kufr.

Reagovat
HOST*1860

kdyby ses aspon nestydel za sve nazory... to, ze se nakonec odecetlo mene bodu, se rozhodlo behem sezony.. melo to velky vliv na psychiku hracu, kdyz si uvedomovali, ze maji urcity naskok a mohli hrat uvolnene.. a ty se prosim uz nevyjadruj, krome stupidniho urazeni si nenapsal nic kloudneho, tak se drz od inteligentbich lidi dal a tise skripej zubama, dekuju..

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

ohánět se třeba titulem v LM to je krásný,vlastně ste jí ani neměli hrát ale když tam je Galliani tak de všechno.Všimli ste si že pokaždý když se tuhle sezonu v jaký kolik soutěži pro vás pískla penalta tak ste vyhráli?A už se nepískaj a od tý doby ste nevyhráli ale ste velký mužstvo to se musí nechat,zvlášt' váš útok nahání hrůzu

Reagovat
HOST*

Asi tak.Je to neuvěřitelný, jak furt kydají hnůj na Inter.

Reagovat
HOST*nofan

Já myslim, že AC nemá důvod se zabývat nějakou korupcí aby vyhráli. Hrajou dobře a kein stres.

Reagovat
HOST*Roberto BAggio

S tym kopanim penalt som to uz spominal hned po prvom kole....kde Juve a AC kopali a vyhrali....a to ze Inter vyhral ligu a AC Ligu majstrov....AC ju nemalo vobec hrat pretoze uz samotny odpocet bodov je obraz toho ze tam nebolo nieco v poroadku...

Reagovat
HOST*frusta

re:re:re:ja ti dam zasraty inter ty kretene

chce se mi stebe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele