Coutinhův úraz nebude vážný, o poločase už skoro necítil bolest

26.11.2016, 19:23
Aktuality
Liverpool dnes nastoupil proti Sunderlandu a soupeře udolal i přesto, že Jürgen Klopp dle svých slov v celé své kariéře nečelil defenzivnějšímu týmu. Co teprve musí Reds trápit, to jsou nové přírůstky na marodku: ještě před utkáním vyšlo najevo zranění Sturridge, během něho pak fanoušky pořádně poděsil Coutinho...

Zdravotní problémy Daniela Sturridge už pro fandy Reds nejsou ničím novým - útočník prý dva dny před zápasem netrénoval a nakonec ho zmeškal kvůli pnutí v lýtkovém svalu.

Daleko větší rozruch vzbudilo zranění Philippeho Coutinha zhruba po půlhodině hry. Brazilský záložník si evidentně zvrtnul pravý kotník a vypadal, že je v ukrutných bolestech. Podél hřiště potom chodil s ortézou.

Po internetu okamžitě začaly kolovat spekulace o zlomenině kotníku, nic tak hrozného z toho ale nakonec podle všeho nebude. "V první chvíli to samozřejmě bylo velmi bolestivé, ale když jsem ho viděl o přestávce, říkal, že už to zdaleka tolik nebolí," potěšil příznivce Klopp.

"Jsem vlastně docela optimistický chlapík, takže doufám, že už zítra bude moci trénovat," dodal s úsměvem dobře naladěný Klopp, jehož tým v druhé půli i bez Coutinha vstřelil dvě branky. Autora šesti gólů a stejného počtu asistencí co nevidět čeká rentgen.

Kromě Coutinha utkání předčasně opouštěl také jeho krajan Roberto Firmino, ani tam však není příliš čeho se obávat. "Je na tom mnohem lépe než Phil, ale bolí ho lýtko," upřesnil Klopp.

Autor: Tomáš Daníček / liverpoolfc.com, soccer.nbcsports.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
SpecialOne

No ona ta bolest povolí, ale jak se člověk ráno vzbudí tak to je mordor, nemyslím si, že bude hned tak zpět.

Reagovat
fantomas

No, ale už to asi vylučuje nějaký zlomeniny apod. I s podvrtnutym kotníkem ale asi něco zmešká no.

Reagovat
SpecialOne

No nějaké 3 týdny určitě.

Reagovat
fantomas

Což je relativní nic oproti tomu, jak to zprvu působilo

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

vydrž fit do konce sezóny

Reagovat
madridcan

Najprv sa dobre citil aj Klinsmann...

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem by mě zajímalo, jakou dávku záření ročně fotbalista dostane ze všech těch rentgenů.

Reagovat
Godwinson

4-7 mSv

Reagovat
smazaný uživatel

5-7

Reagovat
smazaný uživatel

To je odhad, nebo za tuhle hranici už nejdou a další skeny nedělají?

Reagovat
Godwinson

To je výzkumem Bruce Bannera prokázaná hranice.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dík

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snáď to nebude vážne.

Reagovat
MySch017

Vyzeralo to fakt strašidelne. Ale tak potom

Reagovat
Coutinho10

ufff.... ale hlavni, ze sme to dneska narozdil od zapasu v Southamtonu dokazali prolomit a ziskali dalsi 3 body

Reagovat
13

Anfield a min kvalitni souper. Plus Divoch. Pri tech zranenich by se ted klidne mohl usadit v zakladu.

Reagovat
Coutinho10

jj sem rad ze se konecne trefil i v lize a dal viteznej gol mohl by vyuzit tech zraneni a rict si o zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by si hodně hlasitě říct o základ. Hodně lidí zapomnělo jak byl pro nás důležitý loňskou sezónu. A bohužel na to asi zapomněl i Jurgen.

Reagovat
13

S poslední větou nesouhlasím, jen nebyl důvod měnit systém s jedním hrotem (a na něm kraloval Firmino), zápasy s United, Sottonem i první poločas proti Sunderlandu ale ukázaliy že ta hra nemusí fungovat proti betonu. A v momentě kdy chybí Coutinho i Lallana je Origi v základu nutnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas se Saints je pro mě prostě velká chyba Kloppa. Tam měl přijít Studge a nebo Origi o hodně dřív a věřím, že by ten gól dali. Tam byl ten tlak enormní kolem 60. minuty a chtělo to ještě podpořit dalším útočníkem. Gini měl jít dolů, Couts do zálohy, Firmino na kraj a na hrot Studge a nebo Origi. Už když se hrál pohár proti Spurs byl Origi se Studgem skvělí a zasloužili si více prostoru.

Reagovat
Maresma

za mě teda jednoznačně Sturridge > Origi

Reagovat
smazaný uživatel

Snad stihne aspoň zápas se City

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
13

Dneska pro Coutse spatny den. Uz proti Sottonu mi prisel nejak nastvanej a dnes bylo videt ze mu osobka od toho vlasáče nevoní. Snad se rychle uzdravi, bez coutinha uz tomu chybi rozdilovy hrac a neurve to ani tymovost

Reagovat
icka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele