Coke se vrátí do Španělska, na hostování ho získalo Levante

16.12.2017, 17:06
Aktuality
Na větší herní vytížení se od ledna může těšit Coke. Španělský obránce či záložník nehrál důležitou roli v dalších plánech Schalke a pro nadcházejících šest měsíců se vrátí do vlasti, hotovou věcí je jeho půlroční hostování v Levante...

Valencijský klub se o Cokeho zajímal již několik týdnů a nakonec se mu povedlo najít společnou řeč jak s hráčem, tak i s jeho zaměstnavatelem. Fotbalista v závěru tohoto týdne tak mohl přiletět na zdravotní prohlídku.

"Dohoda o hostování, díky níž bude moci fotbalista Schalke u aktuálně patnáctého týmu španělské ligy pravidelněji nastupovat, vstoupí v platnost 1. ledna 2018 a skončí 30. června příštího roku," oznámilo Schalke v oficiálním prohlášení.

"Smlouva třicetiletého fotbalisty v Schalke nevyprší do 30. června roku 2019," naznačil německý klub, že v létě se někdejší kapitán Sevilly vrátí do Gelsenkirchenu.

Coke přišel do Schalke loni v létě ze Sevilly a hned na úvod si vážně poranil koleno. V sezoně 2016/2017 kvůli tomu odehrál jenom osm ligových utkání, letos se v rámci 1. Bundesligy na trávníku mihl jenom na dva minuty v říjnovém souboji s Mainzem.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dodnes nechápu proč tehdy odcházel do Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele