CISSE SI VĚŘÍ, JASNO ALE NEMÁ

25.04.2007, 11:15
Aktuality
Djibril Cisse stále neví, zda v příští sezóně bude oblékat dres Marseille, Liverpoolu nebo někoho cela jiného. Francouzský útočník je kmenovým fotbalistou anglického klubu a čeká, jak rozhodne jeho manažer Rafael Benitez. Ve hře je tak stále návrat na Anfield Road...

Cisse přišel do Marseille na hostování během letní přestávky, na svůj debut si však musel počkat až do zimy. V přípravném utkání před světovým šampionátem proti Číně si totiž podruhé v krátké době zlomil nohu a přišel tak o stříbrné tažení země galského kohouta.

"Nikdy jsem neřekl, že chci z Marseille odejít. Je tu opce na uplatnění. Ještě jsme se o tom nebavili, až si sedneme, tak bude dost času," prohlásil Cisse v rozhovoru pro deník Le Parisien.

"Pokud mi Liverpool řekne, abych se vrátil, je po konverzaci. Počkejme raději na ně. Je to hodně peněz a tím pádem riskantní, ale já sám sebe znám a za Cisseho bych dvanáct milionů eur zaplatil," věří francouzský útočník ve své schopnosti.

Cisse se sice stěhovat nechce, bude se však muset vypořádat s fanoušky. Lépe řečeno s poklesem formy, která se přiznivcům Marseille nepozdává a útočníkovi to také několikrát dali patřičně najevo.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Bender

12 milionů eur by zaplatil asi fakt jenom on. Liverpool má dobrejch útočníků dost! (Bellamy, Crouch, Kuyt, Garcia)

Reagovat
HOST*Dom

a přijde Voronin!!Cisseho nemám rád,hraje sobecky a ta jeho žlutá kotrba,vypadá jak vybluté lečo!

Reagovat
HOST*Huricane

ty ses mamrd

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho poslal do Gretny

Reagovat
HOST*vandertom

Co proti nemu mate? dyt je to dobrej utocnik,ve spoluparci s barošem jim to klapalo ne? vzpominate na LM 04-05?? no tak vidite....este všem ukáže,co je to zač!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele