Chybí nám střelec jako je Bent, přemítá Sherwood

03.04.2015, 11:50
Aktuality
Aston Villa se letos opět trápí. Tradiční celek se potácí ve spodku anglické nejvyšší soutěže a jen marně se snaží odrazit k lepším zítřkům. K tomu by Villans potřebovali střelce, kterého však nemají...

Birminghamský klub ve třiceti ligových zápasech zaznamenal pouhopouhých 19 gólů, což je suverénně nejmenší počet. I díky tomu se Aston Villa neustále strachuje o záchranu.

Čistě podle jmen však mají Villans útok dobře vyřešený. Christian Benteke, Gabriel Agbonlahor nebo Darren Bent, to všechno jsou útočníci, kteří už prokázali, že góly dávat umějí. Prvně jmenovaný se však teprve rozehrává po zranění, druhý se trápí a Bent hostuje v Derby County.

A právě posledně jmenovaný je podle nynějšího manažera Tima Sherwooda, jenž v únoru nahradil Paula Lamberta, tím, kdo Villans chybí. "Bent je střelec, který když dostane šanci, bude pravidelně skórovat," prohlásil Sherwood pro list Birmingham Mail. "Neznám okolnosti, za jakých odcházel, ale rád bych ho tady měl," dodal na adresu útočníka, jemuž po sezóně vyprší smlouva.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (365)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele