Chvíli to trvalo, ale teď už kouči rozumíme, hlásí po derby Perotti

19.11.2017, 18:39
Aktuality
Diego Perotti prožívá jedny ze svých nejlepších týdnů v kariéře. V posledních dnech se postupně dozvěděl, že se opět stane otcem, byl po šestileté absenci znovu povolán do reprezentace a včera proměněnou penaltou přispěl k vítězství AS Řím v městském derby s Laziem...

"Teď jsme vyhráli šestkrát v řadě, a to hlavně proto, že chápeme trenérovu vizi. Zprvu pro nás bylo složité uvědomit si, co po nás vlastně chce, a nikdo vně klub neměl v koučovu či naši práci důvěru, ale my mezitím mlčeli, dřeli a teď sklízíme ovoce," pochvaluje si argentinský křídelník.

Perottiho kariéra si prošla hlušším obdobím mezi podzimem 2011 a jarem 2016, kdy nejprve přestal nastupovat a dávat góly za Sevillu, pak se dokonce nakrátko vrátil do Argentiny a odbyl si kratší intermezzo v Janově. Do AS Řím se natrvalo vydal teprve loni v červenci a ve velkém na něj sázel jak Luciano Spalletti, tak nyní Eusebio Di Francesco.

Loňskou ligovou sezonu argentinský křídelník zakončil s osmi góly a osmi asistencemi, což značilo jeho nejproduktivnější ročník, nyní se 29letý fotbalista v Serii A prozatím chlubí bilancí 3+2. Řadí se tak k tahounům Giallorossi, zároveň však upozorňuje, že na jednoho hráče je každý v týmu krátký.

"Nechápu, z čeho se skládá Radjovo tělo, ale pokaždé, když se zraní, uzdraví se tak rychle! Myslím, že na něm musíme provést nějaké vědecké testy, protože z mého pohledu není člověk," napůl zažertoval Perotti s ohledem na spoluhráče Nainggolana, který se z reprezentační pauzy vrátil zraněný, a přece se Laziu postavil a ještě vsítil vítěznou branku.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S tím že Nainggolan není člověk se dá souhlasit, ale asi v jiném slova smyslu

Reagovat
smazaný uživatel

Krasavec se ozval :))

Reagovat
madridcan

Ten nadpis by sedel skor k Čechovi

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Radja. Najlepsi zaloznik v historii Romy po Tottim

Reagovat
madridcan

Toho chlapca vam musi kazdy zavidiet. Uzasny bol uz v Cagliari. Posledna vec, co mu chybala k dokonalosti bola ta, aby eliminoval zbytocne zlte karty a to sa mu podarilo.

Reagovat
Frantszek

a snad bude Riman do posledni bunky v tele a jen tak neodejde

Reagovat
madridcan

Ja by som ho chcel velmi, ale zas je to typ hraca, ktoremu by som prial, aby dokoncil svoju robotu v Rime do konca a urval s vami nejaky kurva uspech

Reagovat
Pipo123

Je mu 29, on podľa mňa už vie čo chce a to je zostať v AS, keby mal o 3-4 roky menej tak by ho isto nejaký klub zlákal na prestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked neodisiel pred touto sezonou, uz neodide

Reagovat
smazaný uživatel

Je genialny, strasne ho mam rad

Reagovat
Frantszek

Pro me nejlepsi zaloznik na svete. Velke prohlaseni, ale jeho workrate, fyzicka, kvalita jak dopredu tak dozadu. Vyvazenost toho vseho ma proste exklusivni. A Diego ma zas ty pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Se Strootmanem naprosto pekelná dvojice.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta posila si asi moc nekopne, co?

Ale co, on chce stejně do lepšího týmu a za víc peněz

Reagovat
TheTopFootbaler

No Páťa bude mít podobné trable jak Pokorný v Montpellieru, i když když za něj AS vysázelo tolik peněz, snad mu šanci dají, ale bude to mít těžké. Naskakuje do rozjetého týmu.

Reagovat
Biozdenda

Videl jsi hrat Dzeka proti Laziu? Ja ne a to jsem zapas videl cely. Podle mne by zrovna v takovych zapasech prostor dostal.

Reagovat
Baronne

Reagovat
TheTopFootbaler

No však uvidíme. Já mu fandím, ale jsem na něj zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

diego keby bol o 3-4 roky mladsi tak to valcuje kludne v PSG ..............a Radja bol minuly zivot Spartakus,to je jasne .

Reagovat
Houfi

Je radost ho sledovat! Neskutečný hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělá Di Francesco s Římem je hodně zajímavé. Ten systém, v kterém je každý hráč jeho pevnou a vědomou součástkou, to hodně připomíná Simeoneho Atlético.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát, že AS útočí a nečeká má brejky jen

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že v prvním vzájemném zápase to bylo naopak. Asi to spadá do doby, kdy to ještě nechápali.

Reagovat
smazaný uživatel

V serii A hrajou každý rok dobře. Letos překvapují v lize mistrů nejen výsledkem ale i výkony. Snad dojdou, co nejdál a dají čuchnout v sestavě i schickovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele