Chivu nemůže hrát, stále ho trápí chodidlo

07.12.2013, 13:15
Aktuality
Už více než šest měsíců sleduje Christian Chivu snažení svých spoluhráčů z Interu Milán jenom z tribuny a ani jeho další vyhlídky nejsou nejrůžovější. Rumunský obránce dlouhodobě laboruje s poraněným chodidlem, které vedle dalšího působení v Interu ohrožuje rovněž další část jeho kariéry...

Chivu absolvoval již tři operace, té poslední se podrobil v srpnu a v současné chvíli stále není v pořádku.

"Nyní je v Miláně a stará se o svoji rehabilitaci. Je to delikátní situace, nevíme, zda se bude moci vrátit na hřiště," prohlásil agent Victor Becali.

"Teprve až budeme vědět více, tak budeme o celé situaci informovat dále, smlouvu má do konce června příštího roku a její součástí je opce na další sezonu. Neočekáváme kontrakt se zástupci jiných klubů, prioritou je promluvit si nejprve s majiteli Interu. V tuto chvíli je nejdůležitější jeho zotavení, na další věci teprve přijde řada," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Hector17

Jovetic do interu handanovic do city

Reagovat
Filip12

tankista

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsi na to prosimtě přišel?

Reagovat
Filip12

Čech-helma ?

Reagovat
smazaný uživatel

Filípku, Filípku

Reagovat
Filip12

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele