Castaignos oznámil odchod z Interu do Twente

28.07.2012, 16:08
Aktuality
Inter a Twente se nakonec dohodly na přestupu Luka Castaignose. Po několikatýdenním vyjednávaní pošle klub z Enschede do Milána šest milionů eur. Castaignos oznámil, že s Twente podepsal smlouvu na čtyři roky.

"Odcházím z Interu do Twente za šest milionů eur," ohlásil mladý útočník. "Podepsal jsem smlouvu na čtyři roky, podrobnosti ale zveřejňovat nebudu."

Twente si 19letého Castaignose vyhlédlo jako náhradu za Luuka de Jonga, který odešel do Mönchengladbachu. Nizozemská média nedávno informovala, že kluby mají diametrálně odlišné představy o odstupném, nakonec ale došly k dohodě.

Bývalý hráč Feyenoordu strávil v Interu jedinou sezonu a nedokázal se prosadit. Zasáhl pouze do šesti ligových zápasů. "Dostal jsem velmi málo možností ukázat, co ve mně je. Twente jsem si vybral proro, že je to tým, kde dostanu víc šancí hrát a zlepšovat se," prohlásil Castaignos.

V novém působiště posile věří. "Důležité je, že jsme získali střelce, to přesně je Luc Castaignos. Doteď jsme budovali tým okolo De Jonga, jsem ale přesvědčen, že i s Castaignosem se nám bude dařit," nechal se slyšet kouč Twente Steve McClaren. V sezoně 2010/2011 nastřílel Castaignos za Feyenoord patnáct ligových branek.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (71)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To budou mít Rolko aspol. docela naperno :) Twente je HODNE těžký los :(

Reagovat
smazaný uživatel

za bdva roky odejde za 12-15 mega do zahranici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Fifě Inter na něm stavěl celou hru v sezoně 13-14

Reagovat
smazaný uživatel

WOW FAKT ? to snad není možný, to je super, jeste ze jsi nám to řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vy dva si nějak rozumíte, nebo jste jeden

Reagovat
smazaný uživatel

ne, opravdu.. NE

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím se, že právě hraješ Fifu za Inter a dáváš si ho do útoku na moji počest

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miguel bain

Za 3 do Interu, když byl jeden z největších talentů. A za 6 do Twente, když je odvařený V Twente brzo prohospodaří i trenky

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je odvařenej a ci si cekal,ze bude v interu hrat v zakladu

Reagovat
miguel bain

Byl v největším rozkvětu a celou sezonu proseděl na prdeli, kdo ví, kdy svůj vývoj zase nastartuje. Já jsem nic od Interu nečekal a ani nic takové nikde nepíšu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám v paži.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl odcházet z Feyenordu, jeden rok trénování s Interem mu možná pomohl, ale mohl se v Holandsku už tuto sezonu vypracovat na něco víc. Ale je mu 19, celou kariéru má před sebou a já věřím, že hodně úspěšnou kariéru Good luck.

Reagovat
smazaný uživatel

no to jsem tada na Boleslav zvědavej

Reagovat
AjaxFans

co,tak dostane sedmičku

Reagovat
smazaný uživatel

Twente nejako stale posiluje utok, nie je to nahodou az prilis vela ? vsak uz podpisali Bulykina, teraz Castaignos ...pred tym Plet, Verhoek, Gyasi, utocne ladeny Tadic

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase odešel Ola John do Benfici, tam bych viděl náhradu v Tadičovi

Reagovat
AjaxFans

Dobrá volba na znovu rozjetí kariéry

Reagovat
Murtago

Inter si může dovolit pouštět talenty, vždyť na soupisce možná i další tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Rangers ziskal Iana Blacka z Hearts a odchovanca Andyho Littla na 3 roky.

S muzstvom trenuje aj Kevin Kyle (byvaly utocnik Hearts), Craig Beattie (Hearts) a Pantelis Kafes (Grecky reprezentant, bol v kadri ME 2004).

Buduci tyzden by sa mal The Rangers stat oficialne clenom SFA a moze konecne podpisat novych hracov lebo od 1.9. mu uz nabehne rocne transferove embargo.

Uz teraz je ale jasne ze ju zacne s par hracmi ktori maju SPL level: Alexander, Broadfoot, Perry, McCulloch, Wallace, Black, Little, Bedoya (Beattie?, Kafes?), vyluceny nie je stale ani Goian a Bocanegra. Nepocitam mlade talenty a reprezentantov ako Mitchell, Cole, Hegarty, McLeod, McKay a Crawford. Za ten mesiac co zostava do konca okna vsak este planuje Rangers ziskat minimalne 5 kvalitnych hracov.

Zda sa ze sa veci konecne zacinaju otacat a po pol roku neistoty prichadza obdobie ked uz pojdeme len hore

Follow Follow ♥ Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

tak co najskor v SPL nech sa Celtic trasie

Reagovat
Zaschrona

Jen technicka a teoreticka otazka - pokud by Rangers vyhrali pohar, muzou jit do Evropy?

Reagovat
smazaný uživatel

NIE, ako "novozalozeny" klub nasledujuce 3 roky nemoze hrat europohare. To uz ale nie je vymysel zo Skotska ale nariadenie od UEFA ktore plati roky pre kazdeho.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Conte stop 3 měsíce

Reagovat
Pinturicchio

Může se odvolat?

Reagovat
olis

to fakt?

Reagovat
Mr.Jindros

To už je tutovka? Možnost odvolání?

Reagovat
brenk

To by ešte nebolo tak hrozné...

Reagovat
Pettirosso

to je v haji, snad je bude motivovat i pres telefon, ale Alessiovi verim, Forza Juve

Reagovat
DelPiero137

Plati to aj na LM? Ale asi ano...to je to prave co potrebuje SAv LM, dojebany start.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Lo Monaco v Janově skutečně končí.

Reagovat
Pinturicchio

OT : Gazzetta : Stále jednáme o Armerovi. První naše nabídka byla hostování, které se mohlo proměnit příští rok v přestup, za 6 milionů. Udinese chce 3 miliony za hostování, 7 příští rok. Dohodnout bychom se mohli na 2 milionech za hostování, 6 milionů příští rok + polovina práv na některého hráče z Primavery. Udine se proto rozhodlo prozatím pozastavit jednání o Pasqualovi, který by v případě Armerova odchodu do Juventusu měl zůstat.

Reagovat
Pettirosso

super snad to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Breaking news 13: Ibrahimovič: "PSG je lepšie ako AC".

Reagovat
rossoneri89

tak ale nemoze povedat ze AC je lepsie ako PSG .... vsak by ho tam frantici znenavideli

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 0:1 AC Milán

Gól: 68. Emanuelson

Sestavy

Chelsea: Čech – Ivanović (77. Hutchinson), Luiz, Terry (59. Cahill), Cole (59. Ferreira) – Mikel, Lampard (76. Essien) – Ramires (76. Malouda), Meireles (46. Marin), Hazard – Lukaku (59. Torres)

AC Milán: Amelia – Antonini (62. Abate), Yepes, Bonera, Mesbah – Traoré (80. Constant), Ambrosini (62. Montolivo), Flamini (62. Nocerino) - El Shaarawy, Boateng (74. Valoti), Emanuelson

Chelsea nastúpila s akými hviezdami, AC len s polepeným kádrom a dokázalo vyhrať

A Chelsea celkovo veľa vody nenamútila. Však napríklad o tom svedčí aj highlights:

http://www.youtube.com/watch?v=hEnWp74_zxQ

A nezabudnite kuknúť aj Čecha v 4:20. Celkom ma to pobavilo

Reagovat
olis

nikdy nepochopim ako ta tragicka Chelsea mohla vyhrat LM AC

Reagovat
SqueeZy

OT: tak co Pettirosso, byl jsi v Berlíně?

Reagovat
Pettirosso

Jojo, prave jsem se vratil, jeste jsem to vzal pres Tropic Island chodil jsem po sektoru hostu p a poslouchal kdo mluvi cesky, jestli bych te neidentifikoval, ale nic no jinak co rikas za zapas? hruza co? snad to bylo jen tim pohledem z poza branky, protoze vykon to byl jak za DelNeriho ale atmoska super, i pres to jsem si to suprove uzil

Reagovat
Pettirosso

hodlam pak na stranky hodit mensi clanek a par fotek, kdyby si se chtel pak mrknout

Reagovat
SqueeZy

Určitě se mrknu. Já taky koukal kolem sebe a poslouchal jestli o nějakou češtinu nezavadím, ale nic.. Zápas pecka, stadion parádní, atmosféra suprová. Viděl jsem Juve poprvé naživo, takže jsem nemohl být více spokojený. Výkon radši nebudu hodnotit, ten den mi nemohl nic zkazit, ikdyž to trošku vypadalo podle předvedené hry že mi to chtějí zkazit Střídání i sestava celkem zajímavá. Untersee a Ruganiho mockrát často nastoupit nevidíš A Conte je fakt prcek, sice jsem ho viděl z dálky, ale připadal mi fakt malý

Reagovat
Pettirosso

Taky jsem si rikal, ze celkove ti hraci v tv nevypadaji tak maly ja byl na Juve po treti, ale poprve jsem se dostal do sektoru juventinu jsem rad, ze jsem videl Krasice, mam ho rad, skoda, ze se trapi, ale snazil se a dal krasnej gol. Fanousci Herty vyborni, prekvapilo me i jak se snazi, hrali dobre, akorat my mame Marca Vsechno super, ale jen jsme asi 3x obesli stadion, nez jsme pochopili, jakym systemem maji rozdeleny ty sektory

Reagovat
SqueeZy

Krasič se mi až na ten gól moc nelíbil, bral to hodně na sebe, ale moc se mu nedařilo a dost fňukal Marco chytal výborně o tom žádná. Lucio se mi znovu nelíbil, přijde mi úplně ztracený. Na to jaké má zkušenosti a kolik mu je tak určitě nehraje. Já jsem sektor trefil naštěstí napoprvé a hned jsem uviděl tu spoustu Nedvědů, Del Pierů a občas mě překvapil nějaký ten Zidane nebo Qčko za Neapol Hertha hrála sympaticky, snažila se, ale chybělo jí štěstí. Trefili 2x tyč, Marco je hodněkrát parádně vyčapal. Na to že mají hrát druhou ligu tak to bylo parádní, ale spíše to bylo naší neschopností . A docela mě dole překvapili Poland - Drughi

Reagovat
Pettirosso

jo taky jsem koukal na Polaky. Lucio je porad marnej, on vubec nestiha fyzicky, jestli Leo dostane stopku a bude tam hrat on, tak potes teda.. Tys snad neco jinyho od Milose cekal? porad hraje hovno, chtel klickovat ale vzdycky se do toho zamotal, pritom o polocase si to celkem daval ty paradicky. Prekvapil me Masi, opet, Unterseeho neznam, az ted, ale hral dobre, Boakye se mi libil. Jakej sektor si mel? ja G.5, jinak ja mel taky Alexe

Reagovat
SqueeZy

Masi se mi líbí hodně, snad zůstane (jako že by měl..), Boakye to hodně oživil, je rychlý a hbitý, to by se nám mohlo hodit. Od Miloše jsem nic jinýho ani nečekal, ale občas mu ta klička taky mohla vyjít Byl jsem v G3. Taky jsem si chtěl vzít dres Alexe z minulé sezóny, ale nechtěl jsem si ho ušpinit ani zpotit

Reagovat
Pettirosso

....já ho mám z tržnice 4 roky starej no

Reagovat
Yanek

Conte trest prý akceptoval. Přijde mi to zbytečný, buď ho potrestat na dlouho (jakože patrně asi není za co), a nebo mu nedávat žádný trest. Tohle je akorát symbolika, která Juventusu ublíží v začátku sezony. Nic víc.

Reagovat
Jajinek

Všem soudným lidem je jasné, že se pravděpodobně opravdu provinil, ale taky je jasné, že mu to nikdo nemůže dokázat. Dokázat to, že věděl o zmanipulování, lze jen sérií nepřímých důkazů a i ty nebudou. Ten trest je proto mimo. Kdyby opravdu prokázali vinnu, měl by být daleko vyšší. Ale to se nestane.

Je to něco jako v případě Sigmy u nás v lize. Všichni víme, že tam něco bylo, ale není jediný procesní prostředek, jak to prokázat...přesto padl trest.

Pro Conteho tedy trest přijít neměl, ale přeji mu ten společenský škraloup.

Reagovat
Pinturicchio

Stejně jako bylo všem "soudným" lidem jasné, že při Calciopoli měl jít Juventus do třetí ligy, že jo.

Reagovat
Jajinek

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Čítali ste minule ten článok o hokeji, ktorý som Vám tu dal?

Už sa inak ale teším, keď príde HC Lev na Slovan Bratislava. Dúfam, že hráčov vypískame tak ako HC Košice, keď ich hráči nastupovali na ľad

Reagovat
Jajinek

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Preco by si ich chcel vypiskat?

Reagovat
10

Kde to čteš? Vždyť ještě nepadl žádný verdikt panebože, ve středu se o tom teprve bude rozhodovat v Římě, tak tady nešiřte tyhle bludy. Tím, že by trest/svoje provinění akceptoval by dal za pravdu Carobbiovi, kterej změnil už asi 15x výpověď a je to jen jeho slovo proti slovu Conteho. Tohle je celý velká fraška.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

"There are reports..."

Reagovat
10

btw. tohle vzniklo z jedinýho vymyšlenýho článku...v Tuttosportu

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc v tutto je i položená otázka přímo Contemu, kde říká, že je naprosto v klidu, že není nic rozhodnuto, že je nad věcí a věří v justici, případ je stále otevřený, a že už k tomu řekl dost a nemá víc co říct. Byl bych tedy v klidu.

Reagovat
Yanek

jo, špatně jsem to podal no.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

OT : Alfredo Pedullà : Van Persie žádá plat 220 tisíc liber týdně. To by mu údajně byl schopný dát MU, my nabízíme 190 tisíc, City nepůjdou nad 150 tisíc.

Reagovat
smazaný uživatel

"City nepůjdou nad 150 tisíc"

Reagovat
Pinturicchio

Možná už myslí na FFP.

Reagovat
smazaný uživatel

City simulujú

Reagovat
Pettirosso

220 takze adio amico

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele