Cassano: Chci zůstat ještě hodně dlouho

15.08.2008, 16:32
Aktuality
Zlobivé dítě italského fotbalu Antonio Cassano se konečně usadilo. Bývalý fotbalista AS Řím je maximálně spokojen se svým angažmá v Sampdorii a v janovském klubu by rád vydržel ještě hodně dlouho...

"Našel jsem zde něco, co se mi nepodařilo najít za deset let. Je zde klub, díky němuž se cítím být důležitý. Navíc jsem našel ředitele (Giuseppe) Marottu, první osobu ve světě fotbalu, která mi opravdu rozumí. Když jsem udělal chybu, poslal mi zprávu, že mi i nadále věří. To se mi nikdy nestalo," pochvaluje si Cassano.

"Chci zůstat ještě hodně dlouho. Řekl jsem řediteli: 'zůstaneme zde pro zbytek kariéry, ty a já, a já ve 34 letech přestanu hrát'. Uvidíme, co se stane," prohlásil Cassano.

Cassano byl obrovským talentem italské kopané a z Bari si ho vytáhlo AS Řím. 26letý útočník si původně získal fanoušky Giallorossi, jenomže poté se ke klubu otočil zády a vytrucoval si přestup do Realu Madrid. Na Santiago Bernabu se Cassanovi vůbec nedařilo a před rokem zamířil do Sampdorie. Nejprve na roční hostování, to se pak letos změnilo v přestup.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska je den zlobivých dětí... Šimák, Mutu, Cassano... chtělo by to ještě životopis o Gazzovi

Reagovat
fantomas

Sakra, ještě neni dopsaný.

Reagovat
smazaný uživatel

jej sorry nechtěl sem tě profláknout O něm to bude asi dlouhý čtení co?

Reagovat
fantomas

Uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,hlavně,že před půl rokem tu padlo cosi o Greavsovi.

Reagovat
fantomas

No jo no. Prej už něco bylo na webu Chelsea řikal Talkers, tak už to prej nemám dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Bartona..

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Stredopoliar anglického klubu Newcastle United Joey Barton čelí ďalšej žalobe, tentoraz pre údajné zruinovanie kariéry svojho bývalého spoluhráča z Manchestru City. Dvadsaťpäťročný Barton mal podľa právnikov zahasiť horiacu cigaretu na tvári Jamieho Tandyho na vianočnom večierku v roku 2004.

V tom čase dostal kontroverzný anglický futbalista iba pokutu od klubu. Dvadsaťtriročný Tandy však teraz tvrdí, že utrpel "veľkú psychickú ujmu", ktorá ho nakoniec donútila skončiť s futbalovou kariérou.

"Pán Tandy je náš klient," uviedol právnik spoločnosti Ralli Matthew Clayton a dodal: "Výsledkom útoku Joeya Bartona na nášho klienta bola psychická ujma, ktorá poznačila jeho ďalšiu futbalovú kariéru. Nemôžem vám však poskytnúť ďalšie informácie." Barton bol iba minulý mesiac prepustený po 74 dňoch z väzenia, kde si odpykával pôvodne šesťmesačný trest za napadnutie mladíka v centre Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Fornaroli je prý hustej týpek, Bellucci to nebude mít po návratu vůbec snadný.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě by do toho moh promluvit Bonazzoli. je škoda, jak se on a jeho v podstatě předchůdce Bazzani ztrácejí...

Reagovat
smazaný uživatel

Bazzani bol obrovský borec, teraz hrá len Seriu C1

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je přátelský zápas Samp:Siena, doufám, že se Cassano netrefí

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně až zítra

Reagovat
smazaný uživatel

so Sampdoriu nic nevyhra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele