Carson chce přestup do Aston Villy

10.11.2007, 16:46
Aktuality
Scott Carson je kousek od přestupu z Liverpoolu do Aston Villy, kde v letošní sezoně hostuje. Mladý anglický brankář je ve Villa Parku spokojený a rád by hostování změnil v trvalý přestup, v čemž mu vedení Reds podle všeho nebude bránit...

"Myslím si, že kluby se dohodly na něčem v tom smyslu, že pokud budou všichni spokojeni, přestup se změní v permanentní a to je něco, co bych uvítal. Preferoval bych možnost stát se jedničkou ve Ville," prohlásil 22letý gólman.

Carson přišel na Anfield Road v lednu roku 2005 z Leedsu za jeden milion liber a za první tým toho příliš neodchytal. Jedničkou Liverpoolu je Pepe Reina a Carson tak postupně hostoval v Sheffieldu Wednesday, Charltonu a nyní v Aston Ville. Zde z postu prvního brankáře vytlačil Thomase Sorensena a je jednou z klíčových postav manažera Martina O'Neila.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*o

Reagovat
HOST*

super brankar prespektiva anglicka podla mna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele