Carrick: Vrátíme se ještě silnější

05.10.2015, 11:58
Aktuality
Manchester United nezvládl nedělní šlágr anglické nejvyšší soutěže na hřišti Arsenalu, čímž zároveň přišel o první místo. Podle záložníka Michaela Carricka se však ManUtd vrátí silnější...

O výsledku zmíněného duelu bylo rozhodnuto již po dvaceti minutách hry, kdy Gunners vedli rozdílem tří gólů. Za takovou dobu přitom Red Devils inkasovali třikrát vůbec poprvé.

United ve zbytku utkání nedokázali zaznamenat ani čestný úspěch a před reprezentační přestávkou tím přišli o postavení na čele Pemier League. "Jsme hodně zklamaní, ale věřím, že se po reprezentační přestávce vrátíme ještě silnější," prohlásil po zápase Carrick.

Kromě městského rivala Manchesteru City se na "Rudé ďábly" dotáhl rovněž právě Arsenal, který má nyní shodně 16 bodů. "Neměli jsme svůj den," uvedl ostřílený záložník. "Je to jen další překážka na naší dlouhé cestě, se kterou se musíme vypořádat," dodal Carrick.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (534)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele