Carrick: Mohu hrát tak dlouho jako Giggs

25.06.2017, 19:56
Aktuality
Michael Carrick znovu prodloužil kontrakt s Manchesterem United, přičemž rozhodně neuvažuje o konci kariéry. Zkušený záložník by se chtěl pokusit napodobit Ryana Giggse, jenž hrál až do svých 40 let...

Zanedlouho 36letý středopolař přišel na Old Trafford před jedenácti lety z Tottenhamu a prakticky od té chvíle patří k oporám Red Devils, se kterými vyhrál nespočet trofejí.

Další dvě přidal v minulé sezóně, kdy pod vedením manažera Josého Mourinha sice nenastupoval pravidelně, přesto se podílel na výhře v Evropské lize a League Cupu.

Následně ostřílený veterán o rok prodloužil kontrakt, myšlenkami o konci kariéry se pak rozhodně nezabývá. "Nemyslím na svůj věk. Chci svoji situaci posuzovat rok od roku," řekl Carrick, jenž si chce vzít příklad ze svých bývalých spoluhráčů Garyho Nevilla, Paula Scholese a hlavně Ryana Giggse, kteří shodně hráli dlouho přes hranici třiceti let. "Měl jsem to štěstí se od nich hodně naučit a rád bych se pokusil hrát tak dlouho jako Giggsy," vyhlásil záložník.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (384)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele