Carragher: Nebude to snadné

29.11.2007, 11:57
Aktuality
Liverpool včera večer odvrátil i druhou hrozbu vyřazení z Ligy mistrů. Reds v domácím utkání proti Portu sice dlouhou dobu nepotvrzovali roli favorita a nedařilo se jim dostat svého soupeře pod tlak, přesto nakonec zvítězili jasně 4:1. I tak musí svěřenci Rafaela Beniteze v posledním zápase porazit Marseille...

"Když jsme do soutěže vstupovali, představovali jsme si všechno jinak, ale po špatném startu nakonec můžeme být se dvěma výhrami v řadě spokojeni," připomněl obránce Jamie Carragher úvodní remízu v Portu a následné porážky s Marseille a Besiktasem.

Liverpool má vše ve svých rukou, v posledním zápase ho ale čeká hodně těžký úkol. Svěřenci Rafaela Beniteze zavítají do Marseille s tím, že do osmifinále je posune pouze výhra nad francouzským soupeřem.

"Uvědomujeme si, že to nebude vůbec snadné. Hráli jsme tam před několika roky v Poháru UEFA a známe tu atmosféru. Bude to skvělý zápas a snad uhrajeme potřebný výsledek," věří bývalý anglický reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

končí éra Rafy a Liverpoolu v lize mistrů-Marseille vyhraje těsně 1:0 njn.....

Reagovat
smazaný uživatel

snad nééé,ale viděl bych to na remízku 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

kez by

Reagovat
smazaný uživatel

No Ja jsem Fanda takže tipuju 3:1 nebo 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool urcite vyhraje , tak 3-0, navic pokud Porto s Besiktasem prohraje tak mu podle me staci i remiza

Reagovat
smazaný uživatel

hele, čte se to jeho jméno [keregr], nebo [keredžr]? dík

Reagovat
M11

keredžr sem este neslysel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele