CARBONI: TAVANO BYL OBĚTÍ

27.02.2007, 16:23
Aktuality
Sportovní ředitel Valencie Amedeo Carboni přiznal, že za odchod Francesca Tavana do AS Řím může právě on. Bývalý italský obránce na podzim vedl spory s trenérem Quique Sanchezem Floresem, který pak hráče nestavěl do mistrovských utkání...

"Je to jeden z nejlepších druhých útočníků na světě, proto jsme v létě porazili další velké kluby a získali ho. Nehrál, protože přišel právě ve chvíli, kdy jsme se mezi sebou hádali s trenérem. Byl postaven přímo mezi nás dva a doplatil na svou nevinu. Zasloužil si hrát více," říká Carboni několik týdnů poté, co Tavano odešel do AS Řím.

Valencia před sezónou horlivě nakupovala a Tavano byl jednou ze čtyřech hvězdných posil, které na Mestallu zamířily. Vedle něho získal španělský klub ještě Fernanda Morientese, Asiera Del Horna a Joaquina. Tavano byl Carboniho posilou, nový sportovní ředitel svého krajana přivedl i přesto, že trenér Flores již od začátku stál o Luise Garciu z Espanyolu Barcelona.

Tavana navíc v prvních dnech jeho pobytu provázely zdravotní problémy. Na hřiště se ale nedostal ani po svém zotavení. Sportovní ředitel s trenérem stále nemohli najít společnou řeč a 27letý útočník nedostal příležitost ani ve chvíli, kdy byli vinou zranění mimo hru oba útočníci základní sestavy - David Villa a Fernando Morientes.

Nebylo tedy divu, že se Tavano dožadoval odchodu. Jeho přání mu v zimě splnilo římské AS, italský tým ho získal na hostování do konce sezóny a sám hráč by si moc a moc přál, kdyby ve "Věčném městě" mohl zůstat natrvalo. O víkendu zaznamenal svou premiérovou trefu v novém dresu, jednou brankou přispěl k výhře nad Regginou 3:0.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

"Nehrál, protože přišel právě ve chvíli, kdy jsme se mezi sebou hádali s trenérem. Byl postaven přímo mezi nás dva a doplatil na svou nevinu."

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

Flores je arogantní idiot, nicméně zdá se že do bot teče Carbonimu

Reagovat
HOST*venab

carboni je idiot, misto toho aby držal budu a vyřikali si to v klubu tak tahá špinu do médii. také věci se nechavajou v klubu

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

a Flores ne? když ignoroval Tavana, když sme ho nejvíc potřebovali? fire them both

Reagovat
HOST*-Kopy-

To jo, nedat pořádnou šanci takovýmu hráči, jen kvůli tomu že ho koupil Carboni to je

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem spokojen, doufám, že u nás zůstane!

Reagovat
HOST*-Kopy-

mínusy - hra - výsledky - zranění - nedobré vztahy s vedením a hráči - Adios

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel u nás jako u AS Roma.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Jo tak

Reagovat
HOST*-Kopy-

ASR Je toho na mě moc sry

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě, měl jsem hned napsat AS, moje jméno není podstatné!

Reagovat
HOST*Charlie.Sek

Měli by vyhodit oba Flores je fakt dost arogantní a kyž se mu někdo nelíbí tak si už za Valencii jentak nezahraje a Carboni ten si zas myslí že si může dovolit ke svým bývalým spoluhráčům co chce a všechno co se dějě v týmu vykecá do novin a ktomu jdou oba tvrdě proti sobě no jo dva kohouti na jednom dvorku to nikdy nedělá dobrotu

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

že aroganci a nesváry nechovají jenom v Chelsea dokonce i podobný charakter konfliktu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele