Capoue má namířeno z Toulouse do Tottenhamu

08.08.2013, 09:48
Aktuality
Tottenham by měl brzy získat další posilu, na dobré cestě je příchod Étienna Capoueho z Toulouse. Chystaný přestup potvrdil prezident francouzského klubu Olivier Sadran. Tottenham údajně za pětadvacetiletého záložníka zaplatí jedenáct milionů eur a další dva miliony v bonusech.

O Capoueho nedávno usiloval Cardiff, s Toulouse se dohodl na odstupném, hráč se ale na odchod k nováčkovi Premier League netvářil. V posledních dnech zesílilo svoji aktivitu také Atlético Madrid, francouzského reprezentanta by ale měl získat Tottenham.

"Přestup bude brzy hotový. Capoue posílí Tottenham," oznámil včera večer Sadran. Pro klíčového hráče Toulouse je na White Hart Lane připravena čtyřletá smlouvu. Tu podepíše, pokud úspěšně projde zdravotní prohlídkou, která se má konat během dneška nebo zítřka.

Tottenham už v létě získal několik zvučných posil. Kádr Spurs vyztužili Paulinho (Corinthians), Nacer Chadli (Twente) a Roberto Soldado (Valencia), kteří dohromady stáli téměř šedesát milionů eur.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (784)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele