CAPELLO: TOTTIHO CHCE REAL!

05.05.2004, 10:34
Aktuality
Trenér římského AS Fabio Capello přiznal, že Francesca Tottiho chce Real Madrid! "Skutečně o Francesca usiluje, nezbývá mi nic jiného než věřit, že tam neodejde. Byla by to obrovská škoda." Španělský velkoklub do Říma dokonce poslal nabídku, ale Totti zatím odejít nechce. "Je předčasné o tom hovořit, ale v Římě chci zůstat," tvrdí kapitán AS.

Trenér AS Capello prozradil i zájem AC Milán. "Ale ten není tak horký, jak ze strany Realu," tvrdí. "Real nám poslal nabídku, ale my nechceme Tottiho prodávat, alespoň já ne. Chtěl bych, aby v Římě zůstal alespoň ještě rok."

Ani Totti se prý nikam nechystá a sám říká, že by chtěl zůstat. "Já nabídku ani ještě neviděl, nemohu vám proto říci, jestli odejdu. Ale znovu opakuji, v Římě bych chtěl zůstat," řekl.

Ale proč "bych chtěl" zůstat? "Řím má velké finanční problémy, takže když přijde hodně lákavá nabídka, budou Tottiho nutit, aby přestoupil," řekl nejmenovaný zdroj anglického deníku Mirror. "Totti se klidně může od příští sezony stát hráčem Realu," opakuje Capello. Jakoby naznačoval, že rozhodnutí nemusí ležet jen na něm a na hráči...

O Francesca Tottiho projevil několikrát zájem i ruský miliardář Roman Abramovič a podle The Sun ho chtěl za 1,3 miliardy korun přivést na Stamford Bridge. "Nikdy jsme s Chelsea nejednali, nic víc bohužel nevíme," popírá kontakt Capello.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je asi hodně stará fotka Tottiho, je skvělej, Raúl by si už nekopl. Kampak do asi prodaj? Chelsea?

Reagovat
HOST*yarda

Hm, Totti opravdu dobrý je, nicméně mám pocit, že je mírně náladový

Reagovat
HOST*Mrca

Raula jen tak neprodaj, zvlast po tom co jim proved Morientes se nebudou zbavovat dalsi svy hvezdy, tak mozna Backham, nebo Figo. Raul zustane!!!

Reagovat
HOST*

Figo teda rozhodně pryč nepude je to výbornej fotbalista.To by real udělal hodně velkou chybu přijít o figovi dovednosti!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Figo je podle španělských novin (a i podle mě) nejlepším hráčem Realu v této sezoně. Společně s Ronaldem. Prodat Beckhama a Raúla, koupit Ria, Xabiho a buď Torrese nebo si stáhnout Mora.

Reagovat
smazaný uživatel

Přal bych tottimu at mu to vyjde,ale zase na druhou stranu v AS je nejlepší a kdyby odešel tak za něj žadna nahrada není.Možna Antonio Cassano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele