Caldwell doporučuje McGeadymu poslušnost

29.12.2008, 10:26
Aktuality
Zkušený obránce Celticu Gary Caldwell doporučuje talentovanému irskému záložníkovi Aidenu McGeadymu, aby poslouchal manažera Gordona Strachana. McGeady se s ním nedávno pohádal po utkání v šatně a dostal dvoutýdenní klubový distanc.

Kvůli trestu přišel McGeady i o derby Old Firm, které však Celtic i bez něj v Ibrox Parku vyhrál. Tento týden by se měl irský reprezentant vrátit na tréninky prvního mužstva a Caldwell už předem nezbedného mladíka varuje, že je čas začít poslouchat.

"On (Strachan) je manažer a my jsme hráči. Naší prácí je odvádět výkony na hřišti. On je placený za rozhodování a ty jsou proto konečná. Musíte dělat to, co vám on řekne," připomíná McGeadymu Caldwell.

Zároveň však dodává, že tým je připraven přijmout McGeadyho s otevřenou náručí. "V kabině není žádný problém. Aiden se vrátí a znovu se stane součástí našeho týmu. Je to velmi dobrý hráč a raději budeme hrát s ním než bez něho," řekl Caldwell. A hned nabádá k jednotě. "Vyhráli jsme poslední tři tituly jako tým a doufám, že se nám to v létě podaří znovu," dodal.

Celtic vede skotskou ligu po vítězství v derby už o sedm bodů. Liga však určitě ještě rozhodnutá není. Loni měli Rangers podobně komfortní náskok, ale ten se v závěru soutěže rozplynul a z primátu se nakonec radovali zelenobílí.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
daewa

Moje vysněná posila na Old Trafford, bohužel asi nereálná

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by se mi tam líbil,rozhodně víc než třeba A.Young.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych já měl dostávat dvoutýdenní klubový distanc pokaždé, když jsem trenéra poslal do "někam", tak bych si nezahrál...

Reagovat
Fedro

Na fotbale máme stejnýho kluka, jenže my sme měli trenére kerej na tebe za každou hovadinu řval řikal ti do kreténů a at dem do prdele. Já bych si nedovolil na trenére vyjet ale tohle bylo k nesnesení, naštěstí už odstoupil a začli sme vyhrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme zas měli trenéra, který prý fotbal nikdy nehrál... Takže tréninky jsem vedl já a při zápase jsem to taky komandoval... A mohl u čáry skákat jak chcel, vždycky jenom každý vztyčil třetí prst levé ruky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a v přípravce byl takový trenér, že když jsme jeli hrát někam ven, tak Ti rodiče, co se přišli podívat, tak se nedívali na fotbal, ale na něj co vymyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jste se trénovali sami?? Asi jako Barcelona v současné době, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, on nám stavěl kužely a věšel síť...

Reagovat
smazaný uživatel

a este nosil dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to jsme dělali my, aby to nepopletl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Nosič vody Chudák trenér, takovej otrok...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, vždycky jsme mu pak pustili na hřišti do rozhlasu Pověste ho vejš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsem sam a nebo jeste nekdo ma pocit ze se jeho vyvoj trosku zaseknul? ale mozna jsem jenom byl optimista a sliboval si od nej vic nez bylo realne...

Reagovat
soukup

taky mám ten pocit

Reagovat
smazaný uživatel

No je sice pekny,ze kluci tady na trenera kaslou a delaji si co se jim chce,ale asi nikdo z nich nehral na takove urovni.Tam to je o necem jinem a taky o jinem platu,Aiden nehraje za sodovku a parek a tak musi pristoupit na pravidla sef/podrizeny.Je to stejny jako v kazde jine praci,Gordon je jednou sef a hraci musi plnit jeho pokyny.Aiden je samozrejme soucasti tymu,velky technik a talent,neni divu ze byl minuly rok zvolen nejlepsim hracem SPL,ale plati pro nej stejna pravidla a tak je v zajmu nas vsech,aby si uvedomil ze jeho misto je na hristi,ale styl hry a strategii urcuje trener.Dost jsem koukal,ze Gordon nevymeknul a neposlal ho na Ibroxparku do hry.No snad tenhle tyden proti Dundee uz naskoci a ukaze to co umi nejlip-krasna dlouha sola,pekne klicky a finalni nahravky(popr.goly)

C'mon Celtic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele