McGeady si dva týdny nezahraje

16.12.2008, 19:10
Aktuality
Irský reprezentant Aiden McGeady si v dresu Celticu nezahraje v následujících dvou utkáních nezahraje. Navíc čtrnáct dnů ani nebude pobírat plat. Takový je verdikt vedení klubu, které dvaadvacetiletého záložníka potrestalo za rozepři s trenérem Gordonem Strachanem.

Strachan a McGeady se dostali do sporu při utkání Celtiku s Hearts, v němž mistr znovu nevyhrál a ztratil dva body za remízu 1:1. "Klub je zcela na straně kouče, plně podporujeme Gordonovo rozhodnutí," zní stanovisko vedení.

K hádce mělo dojít po utkání v šatně. Přestože vztahy obou mužů prý dlouhodobě nejsou nejlepší,, je Strachanovo rozhodnutí poměrně překvapivé. McGeady, který patří mezi nejlepší hráče Celtiku zmešká mimojiné také derby Old Firm, které se na stadionu Rangers v Ibrox Parku hraje 27. prosince.

Autor: Jiří Fišara / bbc.co.uk

Komentáře (13)

Přidat komentář
risk je zisk

coze nemyslim si ze by bylo dobre ho nenechat 2 tydny hrat delaji spatne on je jejich tahoun ale ta pokuta byla na miste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se McGeady správně naštve a kývne na nějakou nabídku. Jinak jako fanda Rangers je to pro mne v tomto ohledu samozřejmě pozitivní zpráva, že proti nám nenastoupí...

Reagovat
r.mrazik

hm,spravne rozhodnuti...jakakoli hvezdicka by mela poslouchat trenera...snad to bude pro nej prvni a posledni facka a zacne zas makat a nekecat...holt,kdyz to nekomu stoupne do hlavy...

Reagovat
smazaný uživatel

ja si nemuzu pomoc.. ta jeho klicka... jednou se jí bude řikat McGeadyovka

Reagovat
smazaný uživatel

Šup snim ke Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

snad to dopomoze jeho prestupu do Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zaujimavy nazor

Reagovat
Messiáš

Ten hráč má navíc než na Celtic.

Reagovat
smazaný uživatel

MŇA ASI PORAZÍ ON NEBUDE HRAŤ PROTI RANGERS......

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime jak to pude dale. Kazdopadne podle me jeden z nich opusti lod. Spis bych to videl na McGeadyho nez na Strachana i kdyz aby nakonec neodesli oba. Kdyz je o ne docela velky zajemv anglicke PL.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele