Brno vyhrálo zaslouženě, shodli se Kotal s Komňackým

03.11.2013, 15:16
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Filip12

Jihlava má sympatické mužstvo a sympatického kouče nesmí spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně!!! Konečně vidím ty naše kluky Zbrojovácký bojovat, jezdit a hlavně ÚTOČIT!!! Tak ať to hlavně vydrží co nejdéle..

Máme za sebou 13 zápasů a 13 bodů, což není nic extra. Ale když se podívám, jak hrozný zápasy jsme odehráli, tak je to ještě zlatý. Každopádně chce to ještě urvat minimálně bod se Slávkou. Plzeň asi nedáme, ale fandit se bude!!!

V zimě to chce posily.. obrana záloha útok. všude máme velký mezery. Přál bych si nějakou zkušenost do mužstva a hlavně, co největší návštěvy na rozpádlým fotbalovým stánku!!

Věřím v záchranu!!!

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
soukup

sice je tam hodně mezer, ale sotva v zimě bude Kúdela moct opravit všechny. Do zálohy se vrátí Kaščák, což bude posila jako prase. Do obrany přišel Košťál a nikoho dalšího nečekám i když by se hodil. Nejvíc smrdí asi hrotovej útočník, ale to se nejdřív musí zbavit těch co máme (aspoň Kroupy a Škody), než přivedou někoho novýho. Klub asi neutáhne tolik hráčů pod smlouvou

Reagovat
smazaný uživatel

Body musíme získávat doma, ale zremizovat jsme to mohli...

Reagovat
smazaný uživatel

Příště porazíme Cirkus Eden a bude zase líp.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele