Brankář Jedlička se vrací do Bohemians, z Plzně bude hostovat do konce sezony

06.09.2023, 12:11
Aktuality

Plzeňský brankář Martin Jedlička naváže na jarní část minulé sezony a aktuální ročník stráví na hostování v Bohemians 1905. Pražský celek oznámil příchod pětadvacetiletého fotbalisty na klubovém webu.

Jedlička na jaře pomohl Bohemians ke čtvrtému místu v lize a postupu do předkola Evropské konferenční ligy. Po návratu do Plzně ale jen kryl záda jedničce Jindřichu Staňkovi. Do brány se na začátku sezony dostal pouze v odvetě 3. předkola Konferenční ligy na hřišti maltské Gziry.

"Když se postoupilo v Plzni do Evropy a bylo jasné, že Jindra Staněk neodejde, tak jsem začal řešit hostování. Byly tam nějaké možnosti, ale já jsem vše směřoval jen do Bohemky," uvedl bývalý gólman reprezentační jednadvacítky, jenž působil i v Mladé Boleslavi a Dunajské Stredě.

Nyní se Jedlička v sedmém celku prvoligové tabulky utká o post jedničky s letní posilou Michalem Reichlem, který zatím odchytal všechny zápasy. "Transfer Jedličky se řeší od samého začátku sezony. Michal Reichl s tím byl ode mě od začátku ztotožněn. Dotáhnout se to povedlo trochu déle, ale bylo to celou dobu v plánu," uvedl kouč "Klokanů" Jaroslav Veselý.

Jedlička si může odbýt debut po reprezentační pauze v domácím utkání s Baníkem Ostrava.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
$dolar$

Ty vole, doufam, ze ho tam nepustime nastalo. Snad uz Stanek odejde v zime nebo pristi leto.

Reagovat
Martin9719

No když neodejde tak se nic nestane, akorát z toho nebude zisk. Spíš jde o Jedličku který dřív nebo později bude hledat trvalé angažmá.

Reagovat
Infeld Prácheňský

V zimě skoro určitě ne, jak s ohledem na poháry, tak na Jedličkovo hostování do konce sezony. Léto je ale pravděpodobný, pokud se mu aspoň trochu povede skupina

Reagovat
Bex5

Stanek se bojim ze neprojde zdravotkou

Reagovat
smetos

A Rajchl dochytal

Reagovat
Firkraag

Zatím není důvod, chytá skvěle. Jedlička se tak snadno do brány nedostane.

Reagovat
Igli

Mně teda přijde, že jsem viděl až moc gólů, co se chytit dalo...

Reagovat
Firkraag

Například?

Reagovat
Losinho

S Bodo.

Reagovat
Nuno čomes

Jedlička je jinde.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
swatm

V to doufám, Jedlička je jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Bude z něj v té Bohemce dlouhodobě brankařská Jedlička?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Firkraag

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jsemdement

Reagovat
KingMaster13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele