Bournemouth získal zkušenosti do ofenzívy, podepsal Murrayho

01.09.2015, 15:13
Aktuality
Jednatřicetiletý útočník Glenn Murray zamířil z Crystal Palace do Bournemouthu výměnou za balík o hodnotě ve výši čtyř milionů liber. Sám zkušený kanonýr na jihu země podepsal tříletý kontrakt; s Londýnem se loučí s bilancí 47 gólů ve 125 startech...

V sezoně 2012/13 si severoanglický rodák žil svůj sen. Murray se v druhé lize trefil hned 30krát a výrazně tak Eagles pomohl k návratu mezi elitu.

V Premier League už se ovšem tolik neprosadil; nejprve vinou vážného úrazu kolene zmeškal velkou část nováčkovské sezony a minulý podzim strávil na hostování v Readingu.

Na jaře každopádně třicátník Glenn Murray v přepočtu na 90 minut pálil ostrými častěji než Giroud, Austin nebo Rooney, a právě takový přirozený střelecký instinkt v něm nyní chtějí objevit také v Bournemouthu.

"Způsob, jakým tu kluci hrají fotbal, mi velmi imponuje. Jsou velice proaktivní a bude mou milou povinností zkusit z takového přístupu vytěžit nějaké góly," nechal se slyšet útočník, který byl nedávno zvolen do nejlepšího týmu Football League za uplynulou dekádu.

Autor: Tomáš Daníček / afcb.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za tu částku posila jak víno.

Reagovat
smazaný uživatel

za 4m kdyby za půlku tak ok, ale tohle? Bournemouth moc neposílil

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teraz Bamford na plac ! a Wickham nech sedi

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý hráč dobrá posila a Bournemouth vydělal navíc sympaťáci přeji udržení v lize a skončení do 18. místa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele