BOUMSONG PŘESTUPUJE DO JUVENTUSU

23.08.2006, 15:27
Aktuality
Jean-Alain Boumsong z Newcastlu United se včera stal hráčem Juventusu Turín. Francouzský reprezentant, který přišel do St.James' Parku v lednu 2005 za 8 miliónů liber, podepsal s vedením Juventusu čtyřletý kontrakt poté, co Magpies akceptovali nabídku italského týmu 3,3 miliónu liber plus domluvení přátelského utkání na příští léto.

Tento 26letý obránce stihl v dresu Newcastlu odehrát celkem 59 utkání, přičemž pod současným trenérem Glennem Roederem nastupoval již jen sporadicky. Hned po oznámení faktu, že si Boumsong může hledat nového zaměstnavatele, se našlo vedle Juventusu hned několik zájemců o jeho služby, například Hamburg, Marseille nebo Racing Lens, ale Boumsong se rozhodl jít za svým krajanem, trenérem Didierem Deschampsem, i přesto, že bude hrát jen Serii B.

Bývalý trenér Monaka se nijak netajil nadšením, že se podařilo získat právě Boumsonga a věří, že se tak podařilo zacelit mezeru vzniklou po odchodu Fabia Cannavara do Realu Madrid: "Boumsong je vynikající obránce se skvělými fyzickými parametry a zkušenostmi z francouzského národního týmu a věřím, že přináší jistotu, kterou v obraně tolik potřebujeme."

Nechme se překvapit, jestli se Boumsongovi povede vylepšit své renomé, které při působení v Anglii utrpělo značné škody..

Autor: Martin Vít

Komentáře (4)

Přidat komentář
Mata

Myslim, ze se Juve povedl celkem dobry nakup.Za ty penize maj slusnyho hrace, kterej se jim urcite vyplati

Reagovat
HOST*GATTUSO

jn, taky si myslím, Boumsong je kvalitní stoper...

Reagovat
smazaný uživatel

jo mam s toho radost ... vzhledem k tomu co se tam (v juve) ted děje...

Reagovat
HOST*

Juve neměl nakupavat nikoho kdo by chtěl hrát druhou ligu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele