Borussia Mönchengladbach odvolala trenéra

05.10.2008, 20:34
Aktuality
Borussia Mönchengladbach vůbec nezvládla vstup do nové sezony a špatné výsledky si vyžádaly svou daň. Bez práce je trenér Jos Luhukay, který je vůbec prvním odvolaným koučem v letošní bundesligové sezoně...

Mönchengladbach loni vyhrál druhou nejvyšší soutěž a zajistil si návrat mezi elitu, kde se mu vůbec nedaří. V úvodních sedmi kolech získal pouhé tři body za výhru nad Werderem Brémy, poslední kapkou pro vedení se pak stala včerejší domácí porážka s 1. FC Köln.

"Hledáme nového trenéra a hledat budeme v klidu a pečlivě. Nechceme učinit nějaké unáhlené rozhodnutí," řekl sportovní ředitel Gladbachu Christian Ziege, který tým dočasně převezme.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
$dolar$

Podle me je to dobry trener, je mi ho lito

Reagovat
Arne

Škoda, pokud ale staví střed zálohy tak, jak staví, tak je to asi logický vyústění...

Reagovat
smazaný uživatel

gladbach loni byl před hoffenheimem a podívejte se kde je tet

Reagovat
$dolar$

teT je prTeli

Reagovat
smazaný uživatel

neTelej si z něj sranTu

Reagovat
$dolar$

parTon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele