Borriello nedostal šanci, přiznal Ancelotti

26.02.2008, 17:40
Aktuality
Marco Borriello v současnosti září v Serii A v barvách Janova. Čerstvý italský reprezentant se v minulosti marně snažil probít do sestavy AC Milán. Trenér červenočerného klubu Carlo Ancelotti nyní přiznal, že Borriello nedostal plnohodnotnou šanci.

25letý Borriello je kometou letošního ročníku italské ligy. V dresu Janova září, naposledy zařídil hattrickem výhru nad Udinese. Celkem má na kontě už patnáct branek a bojuje o korunu krále střelců.

V roce 2002 přišel do AC Milán jako nadějný mladík, díru do světa však neudělal. Slavný klub ho posílal po hostování v Empoli nebo Trevisu. "Když byl Borriello u nás, tak nedostal pořádnou šanci," přiznal kouč AC Ancelotti. "Byl podceňován, proto nemohl ukázat svoji skutečnou hodnotu."

Borriello si před rokem svou kariéru sám zkomplikoval, když jej nachytali dopingoví komisaři. Po vypršení tříměsíčního trestu se však italský útočník dostal do skvělé formy a už si poprvé zahrál za italskou reprezentaci. A právě AC Milán nyní trpí nedostatkem kvalitních útočníků a údajně má o Borriella vážný zájem.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A právě AC Milán nyní trpí nedostatkem kvalitních útočníků a údajně má o Borriella vážný zájem. to je good

Reagovat
smazaný uživatel

jestli bereš nedostatek to, že jsou zranění, tak nevím, jak by nám pomoh Borriello, kdyby byl teď třeba taky

Reagovat
smazaný uživatel

a se smeju tomu, ze ho tam uz meli... a ze by tam ted sel znovu akorat nevim esi je v janovu na hostovani nebo tam prestoupil... pac kdyby tam prestoupil, tak se budu chlamat este vic, esik ho koupijou zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

no newiem newiem .......zase traja utocnici ---pato inzaghi a gilardino....to nie je dost postacujuce.....pre naaass......zase Ronalda nemozeme ratat ako nasho utocnika kedze si dlho nezahra a mozno si uz nezahra ani voobec

Reagovat
smazaný uživatel

ja se smeju tomu, ze ho tam uz meli... a ze by tam ted sel znovu akorat nevim esi je v janovu na hostovani nebo tam prestoupil... pac kdyby tam prestoupil, tak se budu chlamat este vic, esik ho koupijou zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

spatna reakce

Reagovat
GEGE

hodně mě překvapil vždycky jsem si o něm myslel že je to dřevo ale co bych za to dal kdyby tědka oblékal červenočerný dres

Reagovat
smazaný uživatel

jako je to jasné že svou šanci nedostal do v základu AC byly pouze oblíbenci trenéra v té době

Reagovat
smazaný uživatel

AC už neví co chce, má si ty mladíčky pěstovat, ne je kupovat! měli mu dát víc prostoriu nebo ho dát do B týmu a v týdle době by měli vystaráno, jenže se spoléhaj skoro už na starý železa typu Ronaldo, kerej je věčně zraněnej a Inzaghi, kerej má pro změnu nejlepší roky za sebou!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele