Janov bude jednat o přestupu Borriella

26.03.2008, 12:37
Aktuality
Skvělou sezonu prožívá Marco Borriello. Italský útočník dává v Janově zapomenout na předchozí slabší sezony a je nejlepším střelcem italské Serie A. Není proto divu, že ho vedení janovského klubu chce získat nastálo...

"Prezident Enrico Preziosi řekl, že chce jednat o Borriellovi. Preziosi na začátku sezony zariskoval a Marco se nám odvděčil sedmnácti góly," prohlásil vice-prezident italského klubu Giovambattista Pastorello v rozhovoru pro Radio Kiss Kiss.

Borriello byl považován za velký talent italského fotbalu, tato očekávání se mu ovšem nedařilo naplnit. Nepomohl mu ani prosinec roku 2006, v němž měl pozitivní dopingový test.

25letý fotbalista je stále hráčem milánského AC a v Janově pouze hostuje. Rossoneri letos mají problémy s útočníky a je otázkou, zda se trenér Carlo Ancelotti nerozhodne získat hráče do vlastního kádru.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
M11

borec

Reagovat
panca

honem s nim do AC.........

Reagovat
smazaný uživatel

je to borec, jestli se podiva na ME tak to bude pro nej jenom dobre, ale pokud se vrati do AC a tam nebude hrat bude to jeho konec

Reagovat
smazaný uživatel

vidím, to tak, že kdyby se vrátil, zase by nic nehrál, pokud by vůbec hrál (což znamená, pokud bude ještě trénovat Carlo). takže ať tam klidně zůstane...

Reagovat
exot12

myslim ze lepsie pre AC je ak by ho predali a predali aj vsetkych brankarov co maju na hostovaniac a kupili dalsich sucich hracov. Nie ze by Boriella bol zly ale ked sa tam nepressadil za taku dlhu dobu nemyslim ze sa tam presadi potom.

Reagovat
GEGE

jestli Gila se sebou neco do konce sezony neudela prodal bych ho a bral bych Borriella a Drogbu

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Gilu bych si nechal, ono to v něm je, jen by to chtělo jinýho kouče, jinej systém, nebo nějakej impuls, já nevím. Borriello má letos formu, ale tu taky může u nás příští sezonu klasicky ztratit...

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello by se mi líbil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele