Borini se chce prosadit v Liverpoolu

04.06.2014, 09:07
Aktuality
Fabio Borini se chystá zabojovat o místo v sestavě Liverpoolu. Třiadvacetiletý italský útočník zatím na Anfield Road odehrál jedinou sezonu, v té uplynulé pak hostoval v Sunderlandu. Borini věří, že se u Reds prosadí, proto nyní nemyslí na přestup do jiného klubu.

Liverpool před několika dny získal Rickieho Lamberta, který zvýší konkurenci v útoku. "Jestli jeho příchod Borinimu zavírá dveře? Nemyslím si to. Nikdo nám nic takového ani nenaznačil. Fabio v sezoně přispěl k záchraně Sunderlandu a šla na něj chvála ze všech stran, hlavně od liverpoolského manažera Rodgerse," říká útočníkův agent Marco De Marchi.

Borini zaznamenal sedm ligových branek. Střelecky se mu dařilo především v závěru sezony, kdy jeho trefy Sunderlandu výrazně pomohly opustit sestupové příčky. "Po prázdninách se vrací do Liverpoolu, aby se připravil na novou sezonu v dresu legendárního klubu, chce týmu pomoci. Mohl by se prosadit v každém klubu, ale Boriniho touhou je ukázat se v Liverpoolu," doplnil agent.

Liverpool koupil Fabia Boriniho před dvěma roky z AS Řím za přibližně patnáct milionů eur. Premiérová sezonu se mu ale nepovedla, vstřelil jedinou ligovou branku, v říjnu si navíc zlomil nohu.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (700)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele