BOCHUM OPĚT S ČESKÝM BRANKÁŘEM

27.06.2007, 12:23
Aktuality
V bráně bundesligové Bochumi bude i nadále stát český brankář, roli Jaroslava Drobného přebírá jeho krajan Jan Laštůvka. 24letý brankář přichází do německého klubu na roční hostování ze Šachtaru Doněck bez možnosti následné opce...

"Jsme rádi, že se nám podařilo získat tak kvalitního hráče. Nyní máme velmi dobře sestavenou brankářskou dvojici," raduje se z Laštůvkova příchodu sportovní ředitel Stefan Kuntz.

Laštůvka strávil letošní sezonu na hostování v londýnském Fulhamu a velkou část ročníku proseděl na lavičce náhradníků. Jedničkou týmu byl Fin Antti Niemi a 24letý český brankář se tak mezi tyče postavil pouze v případě seveřanova zranění. Jeho účet se nakonec zastavil na 658 minutách, během nichž lovil míč ze sítě hned patnáctkrát.

Svatyni Bochumi hájil ve druhé polovině uplynulé sezony jiný český brankář Jaroslav Drobný. Ten se stal jednou z hvězd bundesligového jara a nakonec si vysloužil angažmá v Hertě Berlín.

Autor: Tomáš Pavlík / bundesliga.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

TO je stejně hovado ten Lučesku nechápu proč ho tam nenechá sice Šust je výborný ale Laštuvka je taky dost dobrý to mě ale štve

Reagovat
HOST*MilZed

To se me zda jako dobej nakup.........Bochum na tom neni tak spatne.... ne......skoncili myslim ae 7 ne?Zdarec

Reagovat
HOST*Jardel

No 8 mělli stejně bodu jako Hamburk ale HSV mělo lepší skore

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele