Bílek: Výkony jako proti Itálii nás mohou dovést do baráže

08.06.2013, 10:07
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (46)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejlepší zápas pod Bílkem? Tak to je blbý, když v tom nejlepším utkání za čtyři roky nedají ani góla. Kdyby Taliáni neměli svoje jisté a museli bodovat, tak Čechům tenhle výkon stačit nebude.

Reagovat
Puskas

hráli jsme proti vicemistrům světa, navíc výborný výkon se nemusí nutně promítnout do skóre, holt někdy to tak prostě je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je novinka, že Italové jsou vícemistři světa. Včera byli navíc hodně zbrždění, jako by se jim nechtělo. Druhý takový zápas proti nim už nebude.

Reagovat
Puskas

tu novinku ti říkám proto, aby ses nedivil, že jsme nedali gól - prostě to někdy tak je, můžeš se snažit a nedáš ho...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti teda taky jednu novinku řeknu, poslední vicemistři světa jsou Holanďani, Mně nemusíš poučovat, že dobře je možný zahrát i v případě, že nedáme góla. Ale hodnotit zápas 0:0 (bez ohledu na to, že jsme hráli proti Itálii, která včera nijak extra silná nebyla) jako nejlepší za čtyřleté období, to už je důvod k zamyšlení.

Reagovat
Puskas

jo, spletl jsem se, poučovat Tě musím, bo pořád hledáš důvod proč nadávat na repre a Bílka

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na Bílka nebo repre nikdy nedadával, jak to dělali mnozí jiní. Hodnotím jen včerejší mač. Vzhledem k jménu soupeře to můžu hodnotit v superlativech, ale vzhledem k tomu, co soupeř včera ukázal, je to dvoubodová ztráta z domácího pole.

Reagovat
Rišan

Puskas je bohužel trouba a dělá ostudu legendárnímu Maďarovi!

Reagovat
smazaný uživatel

No oni to jsou "jen" vícemistři Evropy, tak asi na to narážel. Ale máš pravdu, vždyť před zápasem se tipovalo, že dostaneme trojku. Za tenhle výkon je třeba naše hráče pochválit a ne nadávat, že jsme měli smůlu v zakončení. Pokud takhle budou hrát i v dalších zápasech, tak se to do skóre určitě promítne.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Andis

tak tak

Reagovat
bobis21

nejlepší zápas pod Bílkem? Lepší byl rozhodně domácí zápas baráže, zápas s Řeckem, zápas v Litvě, i ve Španělsku jsme hráli dost dobře...

Reagovat
Puskas

asi to bere i co do síly soupeře, tady jsme je přehrávali, Španěly tehdy ne

Reagovat
bobis21

málokdo hrál za poslední roky ve Španělsku tak vyrovnaný zápas jako my, takže výkon z toho zápasu řadím hodně vysoko...

Reagovat
Puskas

tak já určitě taky, ale to je vedlejší, který zápas byl nej, důležité je, že zahráli dobře, jak říkám jinde, kdyby tak hráli častěji, bylo by to fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Kouč reprezentace Michal Bílek si po dnešní bezbrankové remíze s Itálií v kvalifikaci o postup na mistrovství světa myslí, že národní tým sehrál zřejmě nejlepší zápas během jeho téměř čtyřleté éry

Jak tento šašek může u repre vydržet 4 roky?

Reagovat
bobis21

protože zatím splnil všechny cíle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak můžou lidi volit ODS a ČSSD 24 let v kuse

Reagovat
smazaný uživatel

takže opět si Žloutek zachránil svoji prdel, sem sice rád za bod, ale sere mě tento člověk na lavičce

Reagovat
Neuro

Reagovat
smazaný uživatel

A co by se stalo, kdyby ho vyměnili? stejně by tě sral i ten jeho nástupce a ty další co by přišli po něm. Lepší bude, když si uvědomíš, že jsi omezenej a že tě budou srát všichni.

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší zápas pod Bílkem, to asi ne, ale rozhodně se mi líbilo složení naší záložní řady. Pokud se nepletu, tak to bylo poprvé co hrál Darida takhle vysoko s Rosou. Z Plašila na kraji jsem měl strach, ale strašně mu to prospělo, nebyl tak ospalej jak jindy. Navíc máme ohromnou výhodu, že kromě Hübschmanna můžou všichni ti záložníci hrát skoro na všech postech v záloze, takže když se to tam začne točit, tak zahrají kvalitně po celé šíři hřiště.

Reagovat
exse

Mr. 0:0. Škoda že se Italové přijeli pouze podívat na památky, kdyby přijeli vyhrát, tak už jsme mohli být bez něho. Nevadí, šance na postup jsou více než minimální, takže se snad nemusíme strachovat. Naopak je dobře, že se nám v poslední době docela chytaj mladí hráči, pokud to po něm převezme kvalitní trenér, tak by pro něj neměl být problém dělat dobrý výsledky a zároveň hrát kvalitní fotbal.

Reagovat
goodbay

Bože, to stejný se tvrdilo i v kvalifikaci na ME..."stačí vyhodit Bílka a budu spokojen"= nepostup na ME. Já teda budu radši, když nás bude trenovat a budem se kvalifikovat na závěrečné turnaje. Ten kdo tvrdil, že radši pod Bílkem nechce ani na ME 2012, tak bychom nejspíš od roku 2008 do roku 2016 na žádný turnaj nepostoupili. Tohle je fakt logika.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevis co Darida? Ja vcera nemohl koukat..

Reagovat
goodbay

Na něm je vidět, že by mu prospěla nějaká kvalitnější liga, ale to u většiny Plzenáků. Protože mi přijde, že hrají leckdy na půl plynu v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

To se nemuzes divit, kdyz hravaji proti Budejicim apod.

Reagovat
exse

Dobrý, já mu fandím, tihle kluci, kteří nemají takovej potenciál, ale o to víc makaj, ti si to zaslouží.

Reagovat
partaS

Reagovat
smazaný uživatel

když si budem umět nahrát,tak to bude rozhodně lepší , ale bez zabijáckejch útočníků nám to bude k hovnu jako včera nám i taliánům

Reagovat
goodbay

Jn, opět se ukázalo, že Barošem to nebylo.

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

ten se ani k těm šancím nedostal

Reagovat
goodbay

Mluvme o golech. V kvalifikaci dal pouze Vydra 2 goly a Pekhart 1...jinak nikdo, Baroš v minulé kvalifikaci dal 2 goly.

Reagovat
Rišan

Ještě doplň ksakru, KOMU dali ty góly.

Reagovat
goodbay

Byli to víceméně podobní soupeři, snad Arménie, které dal Vydra 2 goly trochu vyčnívá. Jinak Malta a Lichtenštejnsko jsou podobně silní soupeři.

Reagovat
Andis

Jn souhlas s Paolo26..taky si myslím, že je to pro nás ztráta dvou bodů. Od Italů to v podstatě byl jakýsi dárek pro nás ten jejich výkon a my ho nedokázali využít. Po druhé už nám tuhle šanci znovu nedají. By to krásně vidět v určitých chvílích, kdy jenom trochu víc začali agresivněji přistupovat k našim a ty nebyli schopni si nahrát nebo podržet míč. Nesnižuju výkon repre, ale kdo já po včerejším zápase opět čr za bohy ve finále MS je neobjektivní snílek

Reagovat
Rišan

Zcela správně Andisi:

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli trenér Bílek věří, že nás takovéto výkony povedou až do baráže, tak prosím. Akorát u toho musíme střílet góly. Bez nich dojdem docela jinam ...

Včera k tomu bylo blízko, protože Itálie to těžce podcenila a mohou akorát děkovat svému brankáři. Jenže pokud se ani toto nevyužije aspoň jednou zaskórovat, tak to nepůjde nikdy.

Reagovat
goodbay

střílení golů je problém dobrý 4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak právě proto je eminentně důležité se na to zaměřit ...

Reagovat
Rišan

Bílek zase něco vypustil. Po takovémto výkonu, tedy třetí domácí NULE se dohrabeme leda na 4. místo. Proti vlažné Itálii, která ani zdaleka nepřipomíná vicemistra Evropy (nezapomeňme její debakl ve finále) jsme začali snaživě, ale před brankou to bylo při vší úctě ke skvělému Buffonovi bezzubé (míč se střelcům pletl pod nohy, pálili do brankáře nebo vedle). K výkonu ve fotbalu sakra snad patří góly! Při takové potenci je slušně řečeno nrejapné mluvit o výhře v Bulharsku, protože jistá nikterak není ani na Maltě. Plašila ani Kozáka bych už nestavěl. Potěšil Rosický s Daridou, který odložil plzeňský útlum až na tu mušku. Líto mi je hráčů, kteří doplatili na odchod do slabších klubů v cizině, kde je kosí zranění nebo sedí na lavičce, což se samozřejmě projevilo na formě (Pilař, Jiráček, Gebre aj.). U Jiráčka tak zůstalo jen u snahy, Kolář, ev. sparťanský Kadlec měli být postaveni dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju,takovým nekonečným zahazováním šancí se nikam výš než na 3.místo ve skupině nedostanem

Reagovat
goodbay

Osobně to vidím na 17-19 bodů. Stačit na druhé místo může i 18 bodů (spíše 19b). Pokud skončíme 2. s 18 body, tak by to mělo ještě stačit na baráž. 17b už podle všeho bude málo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele