Bilbao našlo trenéra, baskický celek povede Berizzo

31.05.2018, 15:04
Aktuality
Eduardo Berizzo má jasno o svém novém angažmá. Bývalý lodivod Sevilly nebo Celty Vigo bude pokračovat ve Španělsku, kde se dohodl na roční spolupráci s Athleticem Bilbao...

Osmačtyřicetiletý kormidelník po skončení hráčské kariéry pomáhal Marcelu Bielsovi u chilské reprezentace, následně si vyzkoušel angažmá v Estudiantes a O’Higgins.

Do Evropy se bývalý obránce vydal před necelými čtyřmi lety, když ho zlákala nabídka Celty Vigo, kde působil už jako hráč. Ve známém prostředí se Berizzovi dařilo, se skromným celkem hrál nad očekávání, dokonce se minulý rok probojoval až do semifinále Evropské ligy.

Také díky tomu si Berizzo vysloužil přesun do ambicióznější Sevilly, ovšem tam se mu nedařilo podle představ, načež byl vinou špatných výsledků ještě před koncem roku odvolán.

Nyní dostal bývalý argentinský reprezentant šanci na vylepšení reputace, když se dohodl na roční spolupráci s Athleticem Bilbao, které po nevydařené sezóně opustil José Ziganda.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (8)

Přidat komentář
Frantszek

Ok, proč ne. TO by mohlo fungovat. Od Bielsy musel něco pochytit

Reagovat
Frantszek

Jen doufám, že bude chtít přivést Oyarzabala, když už jsou ty prachy na přestupy slíbené

Reagovat
Messiáš

Kolik je vyhrazeno na přestupy?

Reagovat
Messiáš

Kolik je vyhrazeno na přestupy?

Reagovat
Frantszek

Jdou po docela velkých jménech a prohlašovali, že chtěí dělat velké změny a pokud chtějí jít po Herrerovi a Merinovi, majitelé zřejmě pustili dobré peníze na přestupy. Přesnou částku nevím. Tak jako tak...Oyarzabal je spíš jen zbožné přání.

Reagovat
Messiáš

Očekávaná zpráva, ale super volba. Teď je potřeba rozbít prasátko a doplnit Ganeu, Capu a Daniho Garciu ještě Merinem, Herrerou a bude to dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Nový kouč Paris Saint Germain Thomas Tuchel pozorně sleduje situace Ousmane Dembélého v Barceloně. Vedl ho totiž v Borussii Dortmund a patří k jeh o obdivovatelům. Pokud by se naskytla příležitost Dembélého získat, podle RMC by Paříž byla prvním zájemcem v řadě. (skysports.com)

To jim už v tom PSG jebe?

Reagovat
technecium

Jediný, kvůli čemu bych nad tím přemýšlel by byla přímá výměna Dembele Neymar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele